Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

Nem csak a pályaválasztó fiatalok keresik az utat a világban, nagyon sok esetben akár tíz, húsz év munkaviszony után érezzük úgy, hogy már nem a jó irányba tartunk. Ez cseppet sem meglepő, hiszen ahogyan mi is évről-évre változunk, úgy a céljaink, gondolkodásmódunk, értékrendünk is folyamatos formálódáson megy keresztül.

Az, ha nem érezzük jól magunkat a szakmánkban nem egy hiba, és nem is egy végleges állapot. Természetesen kapkodni sem szabad döntéseink során, de igenis bátornak kell lenni, és el kell indulni az önismeret útján, hogy megtaláljuk, merre induljunk tovább.

Számos élethelyzet is hozhat változásokat az életünkbe, egy gyermek születése, a lakókörnyezet változása, vagy egyszerűen csak belső késztetést érzünk, hogy szeretnénk új területeken, új kihívások közepette kipróbálni magunkat. Ahhoz, hogy felmerjük vállalni érzéseinket, gondolatainkat, és ki merjünk állni az álmaink mellett, hatalmas erőgyűjtés és bátorság szükséges. Azonban mindenképp megéri, hiszen hosszútávon egyensúlyt és örömet hoz az életünkbe, ha azt csinálhatjuk, amit szeretünk.

Nem azt kell figyelni, hogy másoknak mi a véleménye egy adott szakmáról, csak és kizárólag az a fontos, hogy mi miben érezzük magunkat komfortosan, milyen területen lehetünk önmagunk, és mely szakmában várnak ránk új megvalósítandó célok.

Bárki megtalálhatja a hivatását

Amikor valamit örömmel csinálunk, magával hozza a sikereket is. Lehetnek ezek apró visszaigazolások, melyek már elegek ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy jó döntést hoztunk, amikor kitanultunk egy új szakmát, esetleg csak elhelyezkedtünk egy másik területén a már meglévő szakmánkkal.

Természetesen először fel kell mérnünk, hogy valóban szükség van-e a váltás meglépésére a munkánkban, vagy csak az életünk egyéb területein kell változtatnunk az addigi rendszeren. A képlet sokszor könnyebb, mint gondolnánk: tájékozódjunk, beszélgessünk a környezetünkben lévő emberekkel, akik jól ismernek minket, és adunk a véleményükre. Azonban az elsődleges, és legfontosabb, hogy a saját megérzéseinkre, és vágyainkra hallgassunk, hiszen mi ismerjük magunkat a legjobban, és önmagunk vagyunk a biztos útmutatás a döntéseink meghozatalában. Segítségünkre lehet a pályamódosítás.hu oldala is, ahol egy személyiségteszt segítségével válaszokat kaphatunk a személyiségünkkel kapcsolatos kérdésekre.

Amikor már a konkrét álláskeresésnél tart a folyamat, elsődleges feladatunk egy tökéletes önéletrajz megszerkesztése, melyben segítségünkre lehet az önéletrajz készítő program. A letisztult, jól átlátható, hiánytalan, és hibátlan önéletrajz készítése az első igazi lépés egy új korszak felé.

Ma Magyarországon számos szakma van, melyben elhelyezkedhetünk. Nap, mint nap kerülnek ki új álláslehetőségek a Profession.hu platformjaira, ahol akár csak böngészés közben megvilágosodhatunk, mi lenne számunkra a legjobb feladatkör.

Nézzük szét az elérhető álláslehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre.

Ezen a héten több, mint 7000 állás közül választhatunk az alábbi kategóriákban:

Szakmunka: több mint 3000 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: több mint 1500 álláslehetőség

Gyártás, termelés: több mint 1000 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: több mint 1000 álláslehetőség

Szállítás, beszerzés, logisztika:több mint 500 álláslehetőség

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala