Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

Számos olyan élethelyzet következhet be, amikor arra a felismerésre jutunk, hogy ideje szakmát váltani. Felmerülhet bennünk félelem, kétség, bizonytalanság, hogy vajon merhetünk-e váltani. Nincs túl késő ehhez? Óriási dilemma, hogy feltudjuk-e adni a biztosat, a bizonytalanért.

Elsődlegesen fontos, hogy semmiképp ne futamodjunk meg az első negatívumoknál, ha felmerülnek problémák jelenlegi munkahelyünkön, először próbáljunk meg megoldást találni és beszéljünk felettesünkkel. Adjuk meg a munkáltató számára is az esélyt, hogy tudjon a problémáinkról. Amennyiben a lehetőség megadása után sem változik a helyzet, ne csüggedjünk. Szerencsére számos szakmát találhatunk, amire komoly kereslet van, egy korábbi cikkünkben a 2019-es hiányszakmákról és szakmai célokról számoltunk be bővebben.

Mindenképp adjunk magunknak időt átgondolni minden lehetőséget, és mérjük fel, mit tudunk tenni. Amennyiben erre megfelelő időt hagyunk magunknak, rá fogunk jönni, hogy a hosszú távú kiegyensúlyozott élethez szükséges, hogy jól érezzük magunkat abban a feladatkörben, amit végzünk minden egyes nap. Az, hogy hosszú éveket ledolgoztunk egy szakmában, nem zárja ki annak a lehetőséget, hogy egy másik területen is sikeresek lehessünk, és keresett szakemberré váljunk. A pályaváltás és egy új szakma kitanulása, a változtatás joga mindenkit megillet, kortól függetlenül.

Ha nem érezzük azt, hogy a helyünkön vagyunk, nem nyújt élvezetet a munkakörünk és nem becsülnek meg bennünket, akkor a pályaváltáson érdemes elgondolkodnunk, azonban ennek egy jól átgondolt lépésnek kell lennie, nem szabad elkapkodnunk.

A legfontosabb, hogy merjünk kitanulni egy új szakmát, ha úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön. Ahhoz, hogy felmérjük, melyik szakmában lehetnénk sikeresek, segítségünkre lehet egy személyiségteszt, amely számos kérdéssel hoz minket közelebb a megfejtéshez. Töltsük ki, őszintén válaszoljunk minden kérdésre.

Amikor felmerül a kérdés: hogyan tovább?

Olyan szakmákat mutatunk, amelyekre érdemes már most jelentkeznünk, hiszen itt számtalan lehetőség vár ránk:

Asztalos

Burkoló

Eladó

Kőműves

Pék

Villanyszerelő

Szakács

Víz-, csatorna- és közmű- rendszerszerelő

Ezen a héten több, mint 4000 állás közül választhatnak a középfokú végzettséggel rendelkezők:

- Gyártás, termelés: több mint 1000 álláslehetőség

- Szakmunka: több mint 3000 álláslehetőség

- Fizikai, segéd, betanított munka: több mint 1000 álláslehetőség

- Szállítás, beszerzés, logisztika: több mint 500 álláslehetőség

Nézzünk szét a lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre!

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, egy jól elkészített önéletrajzzal biztosan könnyebben pályázhatunk, CV-nk elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala