Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Villanyszerelés

Egy villanyszerelő feladatai közé tartozik a villamos áramot fogyasztó berendezések áramellátásához szükséges vezetékrendszer kiépítése, illetve annak karbantartása és javítása.

A szakember pontosan ismer és képes elvégezni minden feladatot a tervezéstől az üzembe helyezésig. Általános feladat a vezetékek keresztmetszetének meghatározása, a védelmek méretezése, a védőcsövek falba való behelyezése, a csatlakozó aljzatok (konnektorok) és kapcsolók felhelyezése, illetve a vezetékek beszerelése.

Egy villanyszerelő feladati között mindent megtalálhatunk, ami szükséges egy ingatlan villamossági rendszerének tökéletes működéséhez. A tűzhelyek, a hűtőszekrények, a mosógépek, a mosogatógépek, a meleg vizes bojlerek beüzemelése, karbantartása és javítása szintúgy hozzátartozik a munkakörhöz.

A villanyszerelő többféle munkaterületen is tevékenykedhet. Dolgozhat az építőiparban, különféle villamos állomásokon, erőművekben, és az általános fogyasztói szolgáltatás területén is. A munkát területtől függetlenül mindenhol a szakmai szabályoknak megfelelően végzi, és az elvégzett feladatokat folyamatosan dokumentálja.

-       Villanyszerelő állások Budapesten
-       Villanyszerelő állások Heves megyében
-       Villanyszerelő állások Csongrád megyében
-       Villanyszerelő állások Fejér megyében
-       Villanyszerelő állások Győr- Moson- Sopron megyében
-       Villanyszerelő állások Somogy megyében

 

Pályamódosítás

 

Vízszerelés

A vízvezetékszerelő egyik elsődleges feladata a vízvezetékek kiépítése. Ez a központi víztárolóktól a fogyasztókig történő vezetékek kialakítását jelenti. A hálózat kiépítése, javítása és karbantartása az alapvető feladatok közé tartozik, de emellett olyan speciális tevékenységek is vannak, mint például a szivattyútelepek, tároló terek kialakítása és karbantartása. A szakember minden tevékenységnél tervrajzokat, dokumentációkat használ, ezek alapján végzi a munkáját. A vízvezetékszerelő változatos anyagokat használ fel: fémből, és műanyagból készült csöveket, illetve tartályokat, de különböző kerámia, porcelán anyagokat is használ a beépítés során.

A munkavégzés alatt a szakember különböző klimatikus viszonyoknak van kitéve, ezek más-más technológiai megoldást igényelhetnek. Ilyen környezet lehet például a vizes vagy száraz helyen történő hálózat kiépítése.

Vízszerelő állások:

-       Vízszerelő állások

 

     Kánikula: ami jár, az jár! - munka, nyár, kánikula 

  

  

 

Gáz- és fűtés szerelés

Egy gázszerelő minden esetben végez előkészítő munkát, amely során felméri az adott területet, tanulmányozza a tereket és tervrajzokat, illetve méretre vágja az anyagokat. Számos munkaterületen dolgozhat. A munkakörnyezet változatosnak számít ebben a szakmában is, hiszen a gázszerelő például dolgozhat lakóépületekben, irodaházakban, alagutakban, tornyokban, és az előkészületek során szakműhelyben is. Az elvégzendő feladatok közepesen nehéz fizikai munkának minősülnek.

Jellemző feladatok:

- A lakó- és középületek, valamint ipari létesítmények hőközpontjainak kiépítése, karbantartása
- Távhővezetékek megépítése, a belső fűtési rendszerek kialakítása, és annak csatlakoztatása a távfűtési rendszerhez.
- A fűtő-és hűtőberendezések, készülékek üzembe helyezése, karbantartása.
- Kiépíti a gázvezetékeket, beköti az ezekhez tartozó berendezéseket és készülékeket, üzembe helyezi, beszabályozza, karbantartja és javítja őket.

Gáz és fűtésszerelési állások:
-       Gázszerelő állások
-       Gáz és fűtésszerelő állások
-       Gázszerelő állások Budapesten
-       Gáz és központifűtés szerelő állások
-       Gáz, víz- és fűtésszerelő állások

Nézzünk szét a lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: gázszerelő, villanyszerelő, vízszerelő, fűtésszerelő, szakma