Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szinte felforgatta az álláspiacot egy új alkalmazás, amely fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs állásokra specializálódott. Nem véletlenül. Ha ezeken a területeken keresnénk állást, ideje letölteni az alkalmazást, mely új korszakot nyitott az álláskeresők számára.

Miért? Íme, a Mobil Munka 5 előnye, amely szinte minden kellemetlenséget kiiktat, amit az álláskeresés során megtapasztaltunk!

1.) Nincs többkörös jelentkezés

Ha belefáradtunk abba, hogy még a legegyszerűbb munkák során is többkörös interjún kell részt vennünk, akkor a Mobil Munka segítségével megkímélhetjük magunkat ettől a tortúrától. Az ötlet lényege, hogy a végletekig leegyszerűsíti a jelentkezést. Egy felszolgálói, kozmetikus, vendéglátós, vagy éppen eladói állásnál elég, ha a személyes találkozón bizonyít a jelentkező, minden más kör felesleges. Ez az alkalmazás végre a valósághoz, a gyakorlati folyamatokhoz köti a munkakeresést, és mellőzi a felvételiztetés hosszú folyamatát.

Mobil Munka

2.) Nincs önéletrajz

A megválaszolatlan önéletrajzok korszakát éljük, és ebbe az álláskeresők már belefáradtak. Ne töltsük az időnket azzal, hogy feleslegesen küldözgetjük a CV-t, ha olyan munkát szeretnénk, ahol úgyis a gyakorlat és a személyes találkozó fog dönteni arról, hogy felvesznek-e vagy sem. A Mobil Munka csak a telefonszámunkat és még néhány alap adatunkat kéri majd, és ezzel le is tudtuk a nyűgös adminisztrációt: indulhat az azonnali jelentkezés!

3.) Megmutatja a közelben lévő munkalehetőségeket

Az okostelefonok világában sok mindent a helyszín, a közelség alapján keresünk. Erre a trendre válaszol a Mobil Munka alkalmazás, amelyben az állások a GPS koordinátánk és az érdeklődési köreink szerint jelennek meg a kijelzőnkön. Ha eddig mi magunk próbáltuk kiszűrni a több tucat érdekesnek tűnő állásajánlat közül, hogy melyik esik közel hozzánk, akkor most fellélegezhetünk. Beállíthatjuk, hogy mekkora távolságban elérhető lehetőségeket mutassa meg az applikáció, de azt is kérhetjük, hogy az adott településen minden nyitott pozíciót tegyen láthatóvá.

4.) Megmutatja az útvonalat

Ha aggódtunk már amiatt, hogy vajon odatalálunk-e az interjú helyszínére vagy sem, akkor nagyon fogunk örülni a Mobil Munka útvonaltervezőjének. Az érdeklődők az interjúkra vagy akár az első munkanap a munkavégzés helyszínére is könnyen eltalálhatnak az alkalmazásba épített útvonaltervezővel.

5.) Élvezetes

A munkakeresésről minden eszünkbe juthat, csak a kikapcsolódás és a szórakozás nem. A Mobil Munka ezen is változtat. A lokáció és érdeklődés alapján megjelenő munkalehetőségek között a Tinder alkalmazáshoz hasonlóan szemezgethetünk és önéletrajz nélkül egyetlen érintéssel akár telefonon vagy SMS-ben is jelentkezhetünk az állásra. Csak annyit kell tennünk, hogy azokat a lehetőségeket, amelyek tetszenek jobbra, a nem tetsző állásokat pedig balra húzzuk!

Ha tetszenek a fentiekben felsorolt előnyök, akkor töltsük le az alkalmazást Androidra ittiPhone-ra itt és vegyük fel a kapcsolatot leendő munkaadónkkal már ma!

 

Készítette: Khojaste K

Címkék: mobil munka, karrierválasztás, álláskeresés