A minőség ára

Az álláshirdetés fogalma a Profession.hu-n szorosan összefonódik az innovációval, a munkáltatói márkaépítéssel és az eredményes toborzással.

Az ezredfordulósok viszonya a munkához

A hamarosan piacra lépő fiatalok már teljesen másképp gondolkodnak a munkáról, mint az őket megelőző generációk. Lépést tartani kötelező!

A munkavállalók legújabb generációja átírja a piacot

A legifjabb munkavállalók hamarosan belépnek a munkaerőpiacra: nyelveket beszélnek, magabiztosak, és új szemléletet várnak a munkaadóktól.

Megduplázódott a betanított munkások iránti igény

A munkavállalók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak a költözésre: egy jó állás kedvéért sokan átvándorolnak akár az ország másik végébe is.

Mit kell tudnunk a Z-generációs pályakezdőkről?

A munka világában egyre nagyobb számban jelentkező legújabb generációról ma már érdemes felderíteni a csak rájuk jellemző értékrendi, felfogásbeli különbözőség

Új munkaerőt keresel a vállalkozásodhoz? Erre az 5 dologra figyelj!

Az egyre összetettebbé váló, szerteágazó készségeket megkövetelő modern munkahelyi feladatok szüntelen alkalmazkodásra késztetik a résztvevő munkaadókat.

Az online álláshirdetés 5+1 alapszabálya

A tapasztalt és szakképzett szakemberek válogathatnak a jobbnál jobb lehetőségek között: íme 5+1 tipp, hogy elérjük őket és megragadjuk a figyelmüket!

Az állásportálok új időszámítása

Új idők, új igények! Az álláskeresési és toborzási szokásokkal együtt az állásportálok is változnak.

A hiányszakmákban átlagosan 30 százalékkal nőttek a bérek az elmúlt évben

Nem lehetetlen az erőforráshiányos területeken sem munkaerőt találni, de ehhez szemléletváltásra van szükség a munkáltatók részéről.

Mik a legnagyobb problémák az álláshirdetésekkel kapcsolatban?

Itthon jelentősen megcsappant a tehetséges szakemberek száma. Azért a kevésért, aki itt maradt, a cégek versengenek, csak sokszor nem a legjobb eszközökkel.