Tanulságok a koronavírus első hullámából – Online HR Konferencia beszámoló

Megérkezett Online HR Konferenciánk összefoglalója: ezek 5 HR vezető tapasztalatai az elmúlt fél évből.

Hogyan készülhetnek fel a munkaadók a koronavírus második hullámára?

Itt a második hullám. Mit tanultunk az elsőből? Online HR Konferenciánkon Zsédely Krisztián összegezte kutatásainkat.

Álláskeresés koronavírus idején: mire figyeljünk, milyenek az esélyeink?

Milyen esélyei lehetnek egy álláskeresőnek 2020 őszén? Hol keresnek munkavállalókat, és milyen pozíciókra jelentkeznek a legtöbben?

Szemben a járvánnyal – Online konferencia ajánló

Itt a második hullám. Hogyan készüljünk? És mi történt az elmúlt fél évben az irodák falai mögött? Online HR konferencia, programajánló.

Együttérző vezetés: a szervezet jóllétének alapja

Az elmúlt hónapokban számos új fogalom került be a köztudatba, a munkavállalók lelki egészségével, a minőségi kommunikációval és együttműködésekkel kapcsolatban

Stresszcsökkentés: munkáltatói felelősség is

Stressz volt, van és lesz is. Hogy mit tehet a munkaadó, hogy csökkentse a munkavállalók szorongását, arról szakértőt kérdeztünk.

Az önazonos szervezet

Mit jelent az önazonos működés? Min múlik? És hogyan teremt valódi versenyelőnyt? Ezekre a kérdésekre adunk választ cikkünkben.

Váljunk válságállóvá!

Posztunk a fontos miértekről és a még lényegesebb hogyanokról szól, hogy egy újabb váratlan esemény, vagy egy elhúzódó krízis ne okozzon fennakadást a szervezetekben

A fizetés helye az álláshirdetésben

A bérmegjelenítés bizonyos területeken és pozíciókban nem csupán szükséges, sokkal inkább nélkülözhetetlen elem. Szakértővel beszélgettünk.

Hogyan hatott a koronavírus-járvány a munkahelyi étkezésre?

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is.