Hogyan hatott a koronavírus-járvány a munkahelyi étkezésre?

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is.

Vissza az irodába: új szervezeti kultúra születik

Megfontolt lépések, biztonságos keretek, munkavállalói visszajelzések, felkészülés a következő változásra – avagy hogyan térhetünk vissza irodáinkba?

A nehézség, mint új lehetőség

Valamennyi cég egy kihívásokkal teli tesztüzemen van túl az elmúlt hónapokban, ami akár valódi erőforrásként is mozgósítható egy új működés érdekében.

Milyen lesz a jövő irodája?

Átalakuló munkaterek, újraértelmezett közösségi élet, agilis irodák – cikkünkben a legújabb várható trendeket gyűjtöttük össze.

Hazai cégvezetők: optimista hangulat a következő fél évvel kapcsolatban

Míg áprilisban százból csupán négy cég vezetője várt javulást a következő fél évben, addig most már minden második vállalat optimistán tekint a jövőbe.

A képzések új időszámítása

A járványhelyzet hatása újabb és újabb területeken érezteti magát: ma a tanulási kultúra küszöbön álló átalakulását vesszük górcső alá.

Szabadságot sokan, nyaralást jóval kevesebben terveznek idén

A koronavírus-járvány az élet minden területét átalakította: sok egyéb mellett a szabadság és nyaralás is teljesen más lesz idén, mint eddig bármikor.

Back to business: új prioritások születnek

Bár a visszatérés veszélyt jelentő akadályai elgördültek, a legtöbb munkahely mégsem telt meg a korábbiak szerint. Mik az okok, és hogyan tovább?

Így eszünk most a munkahelyünkön: szűkültek a lehetőségek a járvány hatására

Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása a munkahelyi étkezést is érinti – derül ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből.

Visszatérő toborzási kedv: egyre több álláshirdetést adnak fel a cégek

A cégek újra működésbe léptek, és ez meglátszik a toborzás területén is.