Az őszig tartó eseménysorozat célja, hogy a munkaadók ismereteit bővítve elősegítse a gyermekgondozási ellátásokban részesülők visszatérését a munkaerőpiacra - áll a Seed Alapítvány közleményében.

A GYEREVISSZA projekt keretében megvalósuló, munkáltatóknak szóló rendezvényeken gyakorlatba átültethető tudást, naprakész információkat és saját helyzetükre vonatkozó praktikus tanácsokat kapnak a résztvevők - írták.

A Budapesten zajló programba bekapcsolódhat bármely vállalkozás vagy szervezet tulajdonosa, ügyvezetője, menedzsere, HR-szakembere, illetve az, aki részt vesz a munkavállalók kiválasztásában, felvételében, képzésében. A projekthez csatlakozók számára a részvétel ingyenes.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalati felelősségvállalás emberi oldala című, hat alkalomból álló fórumsorozat február 1-jén indul és október 11-éig tart. A találkozókon a jogszabályi környezetről, a könyvelési és adózási kérdésekről, a kommunikációs, valamint HR-szempontokról az adott téma szakemberei tartanak előadásokat, és a legfontosabb tudnivalókon kívül ismertetik a hazai meg a nemzetközi jó gyakorlatokat.

A munkaadói program másik elemét a kétnapos tréningek jelentik, az alapítvány márciustól októberig nyolcszor tart majd tréningeket.

A Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Tudatos Életért Egyesület közös konzorciumban nyerte az uniós pályázatot.

Szemlézte: Durbák Ildikó