Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Biolab Diagnosztikai Laboratórium Zrt. 1991-ben alakult, a magyar mikrobiológiai piacon tevékenykedik. Fő profilja a mikrobiológiai táptalajok és mikrobiológiai műanyag eszközök gyártása és kereskedelme. A cég uniós támogatással tud fejlődni a robotvezérelt gyártás irányába.

A beruházás részeként gyártócsarnokot építenek, gépeket szereznek be és naperőművet telepítenek Pomázon. A fejlesztés során az egyszerhasználatos műanyag eszközök gyártási kapacitásának és hatékonyságának növelése miatt kialakítják a robotizált Petri-csésze gyártó egységet, emellett nagy teljesítményű automatizált csomagolót szereznek be.

Az épülő új ipari csarnokba szortírozó-csomagoló részleg is kerül a tervek szerint, ezzel pedig növelik a raktárterületüket.

A projekt fontos része az is, hogy megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására alkalmas helyiségeket alakítanak ki.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala