Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2021 márciusához képest igazán kiemelkedő növekedést mutat a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégéjszakák száma, ugyanis az idén márciusi adat több mint öt és félszerese a 2021-es év azonos időszakához viszonyítva. Ez számszerűsítve 1,427 millió vendégéjszakát jelent, ami bizony magas emelkedés, mégis elmarad a 2019-es szinthez képest: 2019 azonos hónapjához mérten 28 százalékkal alacsonyabb az idei adat.

A 2022-es márciusi adatok szerint egy év alatt a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma hétszeresére emelkedett. A belföldi vendégéjszakák száma 747 ezer, a külföldieké 680 ezer volt. A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák több mint négy és félszeresére nőtt egy év alatt, azonban 23 százalékkal ez is elmaradt a járvány előtti márciusitól.

Márciusban 1872 kereskedelmi szálláshely, köztük 719 szálloda és 764 panzió volt nyitva a hónap egy részében vagy egészében. A szálláshelyeken az összes vendégéjszaka 52 százalékát belföldi vendégek töltötték el. A legnépszerűbb turisztikai régiók a Balaton és a Budapest-Közép-Duna-vidék voltak.

Aktuális állások

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén.

A szállodaipari állásokat itt találjuk, ha az éttermi vendéglátásban szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala