Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összetettebben látják és felkészültebbnek érzik magukat a digitalizációra a magyar cégek, mint két évvel ezelőtt. A Siemens Zrt. digitalizációs kutatást végzett, az eredményekből kiderül, hogy a megkérdezett vállalatok többsége versenyelőnyként tekint a digitalizációra a hazai és a regionális piacon.

A digitalizáció segítségével a vállalatok hatékonyabbá, rugalmasabbá és gyorsabbá tehetik működésüket, növelve így jelentőségüket, versenyképességüket. A hazai közép- és nagyvállalatok digitalizációs indexe idén 3,5-ös értéket ért el az ötfokozatú skálán, ami ugyan megegyezik a 2016-os értékkel, mégis történt fontos változás, hiszen változott a cégek körében a digitalizáció megítélése. A jelenlegi adatok alapján a vállalatok 61 százaléka szerint a digitalizációnak szerepe lehetett hatékonyságuk növelésében. A digitalizáltság versenyelőnyként jelenik meg az energiaszektorban, itt a szereplők 30 százaléka közepes, 64 százalékapedig nagy versenyelőnyt tulajdonít a digitalizációnak.

A digitalizáció kifejezés alatt a válaszadók többnyire a szervezet meglévő szoftvereinek összekapcsolását, hálózatban való kezelését, illetve a digitális adatgyűjtést és adatelemzést értik.

Vigyázz, kész, digitalizáció

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk személyes fejlődésünk érdekében:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6500 pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel is rengeteg lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel ezekből hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket álláslehetőséget nézzük át,

- főiskola végzettséggel pedig itt pályázzunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala