Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tormakereskedelemmel foglalkozó, vámospércsi székhelyű cég a fejlesztésnek köszönhetően háromszorosára növelheti forgalmát.

A projekt során egy 468 négyzetméteres csomagoló és hűtött raktárt építettek, beszereztek új eszközöket, egy targoncát, egy csomagológépet, egy zsugoralagutat, és még napelemrendszert is telepítettek. A fejlesztés célja mindezeknek köszönhetően megvalósul, azaz nő a vállalat raktározási kapacitása.

Így a meglévő és a leendő vevői igényeket is ki tudja szolgálni a vámospércsi cég. A kapacitás növekedése miatt magasab árbevételre számíthatnak, amit további fejlesztésekre és létszámbővítésre szeretnének fordítani. Jelenleg 12 alkalmazottat foglalkoztat a vállalat.

Hajdú- Bihar megyében 7-8 falu foglalkozik tormatermesztéssel, főleg ezektől a településektől vásárolja a cég a terményt, amit aztán belföldön és exportra is értékesít.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala