Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Győri Nemzetköz Ipari Parkban található a Melecs magyarországi telephelye, itt kezd fejlesztésbe a vállalat. A beruházásnál egy gyártócsarnokot építenek meg, így 1800 négyzetméterrel nagyobb lesz a termelő területük.

A projekt részeként technológia fejlesztést is végrehajtanak a cégnél: új gyártósokat, berendezéseket vásárolnak és telepítenek. A beruházással a cég 30 százalékkal növeli majd a forgalmát, a bővítésnek köszönhetően pedig 120 új munkahely jön létre.

„Nálunk jelenleg 460-an dolgoznak, és mi mindig is arra törekedtünk, hogy minél több környéken élő kapjon munkát. Olyanok, akik kellő kompetenciákkal és szaktudással rendelkeznek.” – mondta el Tóvizi Szilveszter, a Melecs Magyarországi Fióktelepének igazgatója.

A cég elektronikai alkatrészek, eszközök előállításával foglalkozik, főként autóipari és háztartási berendezéseket gyártó világcégek megrendeléseire gyártanak Győrben.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala