Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

 

44 milliárd forintos beruházás Tatabányán

 

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón jelentette be a nagyberuházást. A tervek szerint a mintegy 60 ezer négyzetméteren elhelyezkedő új gyártóegység a magyar akkumulátorgyártás és kapcsolódó iparágai rendszerébe tagozódik, új gazdasági környezetet teremt az ország középső részében. 

 

 

További beruházások is várhatók

 

Hjun Csol Cso, a Lotte Aluminium Hungary Kft. vezérigazgatója arról beszélt, hogy Magyarországgal nagyon jó a kapcsolata Dél-Koreának, és folyamatosan fejlődik, a mostani beruházás ezt tovább erősíti. A cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni, évi mintegy 18 ezer tonna fóliát terveznek készíteni. Vizsgálják egy további beruházás lehetőségét, egész Európát szeretnék ellátni - mondta. Hozzátette: a magyar beruházásösztönző politikának köszönhető, hogy a Lotte-csoport Magyarországra hozta beruházását.

 

Aktuális álláslehetőségek

 

Aktuális álláslehetőségek gyártás területen Tatabányán és környékén: 22 db munkalehetőség

Aktuális álláslehetőségek Tatabányán: 176 db munkalehetőség, a takarítótól az üzletvezetőig

Aktuális álláslehetőségek gyártás területen az egész országban: 1200 db munkalehetőség, számos állás Veszprémben, Székesfehérváron, Miskolcon és Budapesten

Ha egyéb szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat

Új állást szeretnénk? Keressünk profin! Önéletrajzíráshoz, állásinterjús öltözködéshez és a legjobb válaszokhoz számtalan tippel tudunk szolgálni: cikkeink között rengeteg ötlet található a jelentkezéstől az első munkanapig!

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, ha nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk való munkáról sem, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Növeljünk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a nyitott pozíciókról.