Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

400 munkahelyet hoz létre a következő években a cég, mivel Budapesten új gyártócsarnokot épít.

A készülő üzemben gáz- és gőzerőművek különböző komponenseit fogják előállítani, az alapkőletétel már meg is történt. A Siemens emellett új képzési programba is kezd 2,7 milliárd forint értékben.

Ez évben már Debrecen városában is fejlesztett a cég. Itt oktatóterem létrehozásában vett részt a Debreceni Egyetemmel, amihez 60 millió forint értékű műszer-, szoftver- és eszközadománnyal járult hozzá.

Magyarország világviszonylatban a 10. helyen áll a gázturbina-alkatrészek exportjában, a gőzturbina-alkatrészek esetében pedig a 15. helyen. A Siemens mostani fejlesztéseinek köszönhetően tovább javulhat ez a pozíció.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőtis, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala