Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég a projekthez első lépésként közel 60 millió forint értékű műszer-, szoftver- és eszközadománnyal járult hozzá. Az egyetem a műszaki képzéseinek fejlesztésére is koncentrál, ezért az intézmény járműipari kutatócentrumot alakít ki, illetve a közeljövőben új épületszárnnyal bővül az Ótemető utcai campus, ahol a Siemens-labor is helyet kap majd.

Az egyetem műszaki innovációért és képzésfejlesztésért felelős rektorhelyettese, Ailer Piroska elmondta: „(…) az új képzések, specializációk bevezetését a vállalatok igényei, javaslatai alapján alakítja az intézmény. Az oktatómunkába az egyetemmel, ezen belül is a Műszaki Karral együttműködő cégek munkatársai is bekapcsolódhatnak, biztosítva ezzel a következő mérnökgeneráció számára az elméleti tudás mellett a naprakész gyakorlati ismereteket. Ennek része lesz a jövőben a Siemens-szel most kötött megállapodás is.”

A 175 éve, ebből Magyarországon 135 éve működő Siemens a kar 14. ipari laboratóriumát hozza létre. A mostani tervek szerint itt a legkorszerűbb technológiákat alkalmazhatja egyszerre 30 hallgató is, 15 munkaállomáson.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala