Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A KSH legfrissebb 2017. augusztus-októberi adatai szerint a munkanélküliségi ráta 4 százalékra mérséklődött, a foglalkoztatottak száma pedig tovább emelkedett.

Az alkalmazottak száma az elsődleges munkaerőpiacon egy év alatt 84 ezerrel nőtt, így jelenleg 4 millió 445 ezren dolgoznak Magyarországon. 2010 óta pedig 736 ezerrel emelkedett a foglalkoztatottak száma: ezen belül a versenyszférában tekintélyes, több mint 560 ezres bővülés figyelhető meg.

Ha most keresünk új munkát, mindenképp nézzük meg a legfrissebb állásokat:

a fizikai és segédmunkákat,

a szakmunkás álláshirdetéseket,

a gyártás területén meghirdetett pozíciókat,

a mérnöki állásokat,

az adminisztratív munkákat,

és a pénzügy területén kínálkozó lehetőségeket is.

További fontos adat, hogy máig 14,1 százalékkal javult a foglalkoztatási ráta hét év alatt, míg ugyanígy 2010-2017 között a munkanélküliségi ráta 7,5 százalékkal csökkent. A munkanélküliek száma egy év alatt 36 ezerrel, 183 ezerre csökkent.

A fiatalok munkanélküliségi rátája 20%-kal csökkent, így mostanra 11,1% ez az érték, a foglalkoztatási rátájuk pedig már 30%-hoz közelít. A pályakezdőknek szóló állásokat itt tudjuk átböngészni.

Emelkedik a foglalkoztatottak száma

Készítsünk megfelelő önéletrajzot is, amiben a Profession önéletrajz készítője lesz a segítségünkre, illetve meríthetünk ötletet is önéletrajzunkhoz a profession.hu-n megtalálható mintákból.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, keressünk személyre szabott beállításaink szerint is. Ha pedig tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala