Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Napelemparkot adtak át Esztergomban, ami az autóipari vállalaté. A napelemek által termelt energia a cég éves energiaszükségletének 6-7 százalékát fedezi. A beruházás közel 800 millió forint értékű. 

A felszerelt napelemek fontos részei a Suzuki fenntarthatósági törekvésének, miszerint a Suzuki Csoport összes üzeme és terméke 2050-ig elérje a karbonsemleges működést.

A beruházásnak köszönhetően a cég Esztergomban évente közel 270 millió forintot spórol meg, és több mint 1700 tonnával csökkenti közvetett szén-dioxid-kibocsátását.

A Suzuki még tervezi bővíteni a napelemes készleteit, a cél az, hogy a gyár energiaszükségletének 30-50 százalékát fedezzék így.

Aktuális álláshirdetések

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala