Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Interjúalanyaink segítségével cikkünkben arra kerestük a választ, hogy ki hogyan áll a feladataihoz, mennyire tud azonosulni velük, és milyen jövőképre ad ez lehetőséget. Nézzük!

"Nekem elég fordulatos a szakmai pályafutásom, mivel nem a megfelelő munkakörben kezdtem el dolgozni. Követtem mások tanácsát, és meg akartam felelni a szüleim elvárásainak is, most már belátom. De nem nekem való az ügyvédi pálya, hiányzik belőle a kreativitás és a mozgástér, ami viszont nagyon bennem van. Munka mellett elvégeztem egy fotósképzést, és idővel megpályáztam egy nemzetközi szervezet fotóriporteri állását. Így jutottam el Afrikától Ázsián át olyan helyekre, közösségekbe, amelyekről korábban álmodni sem mertem. Most érzem igazán, hogy értékes munkát végzek. Közelebb hozom a fotóriportjaim segítségével az embereket egymáshoz, és olyan döbbenetes tényeket mutatok meg ennek segítségével, aminek hatása van, és segítséget hoz a rászorulók számára.”

Antal, 45, fotóriporter

"Én azt gondolom, hogy mindenki akkor végzi leghasznosabban a dolgát, ha folyamatosan fejleszti, tökéletesíti tudását egy adott szakterületen belül. A pályamódosításokkal nem értek egyet, vezetőként amúgy sok ugrálást, következetlenséget láttam már. Okosabb döntés lenne, ha ilyenkor inkább egy másik munkahelyet keresne az illető, ha az adott környezetben nem találja a helyét. Mert újra elölről kezdeni mindent sokkal kevésbé hatékony, mint folytatni egy megkezdett pályautat.”

Tamás, 38, ügyvezető igazgató

Vajon értékes munkát végzek?

"Megmondom őszintén, én nem szeretem a munkámat. Szerintem egyáltalán nem olyan minőségű a kínált szolgáltatásunk, mint ahogy a reklámokban meg a kifelé áramló kommunikációban tolják. De az én arcommal, nevemmel le kell gyűrnöm az ügyfelek torkán, hogy vegyék meg, vagy váltsanak magasabb havidíjra, csomagra, akarjanak a meglévő szolgáltatás mellé mindenféle felesleges pluszokat, és így tovább. Közben meg alapvető dolgok hiányoznak az irodánkból, mint például egységes számlázási rendszer. Jó, mi?! A válaszra egyértelműen azt felelem, hogy nem tartom értékesnek a munkámat, de jelenleg meg kell élnem valamiből. Kizárólag csak ezért csinálom. De remélem, már nem sokáig, és találok egy jobbat.”

Sára, 27, telefonos értékesítő munkatárs

Három vélemény, három különböző álláspont. Mindegyik érthető a maga környezetében, a saját látásmódjával. És vajon mi magunk értékesnek, hasznosnak tartjuk a jelenlegi munkánkat? Örömmel, lelkesen, motivációval felturbózva dolgozunk feladataink minél eredményesebb megvalósításán?

Ha a válaszunk inkább nemleges, akkor ne feledjük:megoldás mindig van. Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most!

Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a Profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

Készítette: Posta Renáta

Címkék: munkahely, karrier, elégedettség