Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Főként teljes munkaidős foglalkoztatásra várják a szakképzett munkaerőt országszerte, de 4 vagy 6 órás részmunkaidős állásokat is bőven találhatunk.

Pályakezdő szakmunkásokra épp úgy van kereslet, mind tapasztalt kollégáikra:

- A frissen végzett szakemberek közel 1800 állásra jelentkezhetnek az országban.

- Az 1-3 éves tapasztalattal rendelkező szakmunkásokat 3200 pozícióban várják országszerte.

- Míg a 3-5 éves szakmai tapasztalatot felmutató munkaerőt 3400 lehetőség várja.

Szükség van a jó szakemberekre

Nézzük meg, hogy melyik szakmákban vár ránk a legtöbb lehetőség:

- Félezer bolti eladót keresnek! A meghirdetett állások fele, azaz 247 pozíció a fővárosban vár ránk, ezt követi a 113 Pest megyei álláslehetőség, de Bács-Kiskun, Csongrád és Győr-Moson-Sopron megyében is szép számmal várják az eladókat.

- Több mint 500 raktáros munkatársat keresnek országszerte! 210 budapesti lehetőség, 129 Pest megyei állás vár ránk. Bács-Kiskun megyében, Jász-Nagykun-Szolnok és Veszprém megyében is keresik a raktáros munkaerőt.

Szükség van a jó szakemberekre

- Közel 300 gépjárművezetői, sofőr, futár állást böngészhetünk át, ha ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni.

- Nagy szükség van gépkezelőkre is! Több mint 300 gépszerelőt keresnek, 132 lehetőséget találunk hegesztőként, 211 lehetőség közül választhatunk lakatosként, géplakatosként.

- 340 lehetőség vár a villanyszerelőkre, aminek a harmada budapesti lehetőség.

- 170 lehetőség várja a szakácsokat, 166 betöltetlen állásra van esélyük a pultosoknak, felszolgálóknak, pincéreknek, a cukrászok és pékek pedig 57 lehetőség körül választhatnak.

- 211 helyre pályázhatnak a műszerészek, és 121 állásajánlatra jelentkezhetnek a víz-, gáz- és fűtésszerelők.

Hogy gyorsabban találjunk számunkra megfelelő állást, mindig frissítsük önéletrajzunkat! A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük segítséget nyújtanak ebben számunkra.

Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala