Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Olvasóinknak igyekszünk mindig naprakész és gyakorlati segítséget adni, legyen szó álláskeresésről, pályamódosításról vagy éppen toborzásról, átszervezésről, aktuális hírekről, eseményekről. Visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres?

Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg, melyek munkavégzése Magyarországon történik.

Jól fizető állások a Profession.hu-n

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK A HÉTEN: 

Site Coordinator - havi nettó 2.000 USD (kb. 580.440 forint)*

Financial Assistant  - havi nettó 320 - 360 ezer forint

Bérszámfejtő - tb ügyintéző  - havi nettó 300 ezer forint

Termékmenedzser - havi nettó 300 ezer forint

IT oktató - havi nettó 300 ezer forint

MNB hivatalos USD árfolyama 2017.01.17-én: 290,22 forint.

Ám ez csupán 5 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg közel 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátorunknak a segítségével pillanatok alatt kiderül, hogy mekkora összegű levonások és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó bérhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma