Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára nemrég azt nyilatkozta: olyan történelmi megállapodás született a kormány, a munkavállalói, illetve a munkáltatói érdekképviseletek között, amely hat év alatt negyven százalékkal növelheti a reálbéreket Magyarországon. Cseresnyés Péter hangsúlyozta, két év alatt érdemben nő a minimálbér és a garantált bérminimum összege, ami a gyerekek számával arányosan több tízezer forinttal többet hagy a családoknál. Hozzátette: a kötelező legkisebb bérek emelése a magasabb bérkategóriákban is tovább fogja emelni a kereseteket.

A kilátások ígéretesnek tűnnek, és emellett az is fontos, hogy jelenleg milyen fizetést kínálnak egy-egy új állásért. Olvasóinknak igyekszünk mindig naprakész és gyakorlati segítséget adni, legyen szó álláskeresésről, pályamódosításról vagy éppen toborzásról, átszervezésről, aktuális hírekről, eseményekről. Visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres?

Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg, melyek munkavégzése Magyarországon történik.

Jól fizető álláslehetőségek

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK A HÉTEN: 

Mobilapp fejlesztő (Android/iOS) - havi nettó 1,4 millió forint

Nemzetközi gépjárművezető - havi nettó 450-500 ezer forint

Web designer - havi nettó 300-420 ezer forint

Víz-, Gáz-, Fűtésszerelő - havi nettó 270-340 ezer forint

Autószerviz munkafelvevő - havi nettó 260-300 ezer forint

Ám ez csupán 5 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg közel 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátorunknak a segítségével pillanatok alatt megtudhatja, hogy mekkora összegű levonások, és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó béréhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma