Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A múlt héten hírt adtunk arról, hogy jövőre a minimálbér 15 százalékkal, a garantált bérminimum 25 százalékkal nő, a munkáltatói járulékok pedig 5 százalékponttal csökkennek. Mindez arra enged következtetni, hogy a bérszínvonal – és ezáltal a fizetésünk - emelkedésnek indul. Ám ezen úgy is változtathatunk, ha egy új állást keresünk, amely magasabb fizetéssel jár együtt, és visszatükrözi szakmai fejlődésünk értékét.

Ezzel kapcsolatban olvasóinknak igyekszünk mindig naprakész és gyakorlati segítséget adni, legyen szó álláskeresésről, pályamódosításról vagy éppen toborzásról, átszervezésről, aktuális hírekről, eseményekről. Visszatérő körképünk az egyik legizgalmasabb és ugyanakkor legszemérmesebb témára irányul: ki mennyit keres?

Nem könnyen árulják el az adott összeget az érintettek, ám van, akinek ez nem tabutéma. Tekintsük át együtt! A pozíciónevekre kattintva a jelenleg aktuális állásokat tekinthetjük meg, melyek munkavégzése Magyarországon történik.

Jól fizető állások a profession.hu-n!

EZEKÉRT A MUNKÁKÉRT ENNYI FIZETÉST KÍNÁLNAK: 

FrontEnd fejlesztő - havi nettó 490 ezer forint

Customer service colleague - havi nettó 1 400 euro (439 922 forint)

Webdesigner - havi nettó 420 ezer forint

Tehergépkocsi vezető - havi nettó 400 ezer forint

Vezető cukrász - havi nettó 350 ezer forint

Az MNB hivatalos euró árfolyama 2016.12.06-án: 314,23 Ft.

Ám ez csupán 5 kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások és fizetések várnak ránk publikus fizetéssel együtt, itt nézzünk még szét: jelenleg több mint 200 jól fizető állást hirdetnek itt!

És ha egy fizetést BRUTTÓBAN adnak meg, honnan tudhatjuk, mennyit jelent az pontosan nettóban? Ennek a kalkulátorunknak a segítségével pillanatok alatt megtudhatja, hogy mekkora összegű levonások, és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó béréhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra.

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier