Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

Az autószerelő szakma közepesen nehéz fizikai munkának minősül. Az autószerelő feladata a járművek motorjához, erőátviteli szerkezetéhez, valamint alépítményéhez tartozó, valamennyi fődarab hibáinak megállapítása, illetve ezen területek karbantartása, javítása, és felújítása.

Minden gépjárműnek vannak időszaki, kötelező felülvizsgálatai, melyek során a szakember meggyőződik a gépjármű megfelelő állapotáról, illetve elvégzi az ilyenkor kötelező karbantartást. Meghibásodás esetén a szerelő feladata első körben diagnosztizálni a hibát, majd a megállapítani a hiba lehetséges okait. A hiba okának megismerése után felméri, milyen alkatrészekre lesz szükség a javításhoz. Ezután javaslatot tesz az elvégzendő munkára és árkalkulációt készít. További műveletek: szétszerelés, javítás, csere, felújítás, összeszerelés, ellenőrzés és próbaút.

A dolgozó olyan anyagokkal dolgozik, mint például különböző olajok, zsírok, kenőanyagok, gumi- és műanyag tömítések, különféle fémek.

Munkája során rögzíti a vizsgálatok, mérések, javítások adatait a jármű szerviz könyvébe, és a szerviz saját nyilvántartásába is. A technológiai fejlődés miatt elengedhetetlen, hogy az autószerelő folyamatosan képezze magát, és megtanulja az új módszereket, technikákat.

Az autószerelő szakma középfokú szakképesítést igényel, és a szakmabeli kolléga a munkát általában zárt helyen, műhelyben végzi, de nem kizárt a szabadban való munkavégzés sem. A járművekkel kapcsolatban számos hiba lehetőség felmerülhet, ezáltal a szakember egy nagyon változatos tevékenységet végez a mindennapokban.

Nézzük az autószerelő szakmát!

Számos autószerelő állást találunk a Profession.hu-n, nézzük át melyik helyek a legszimpatikusabbak számunkra, és jelentkezzünk minél több állásra:

- nézzük meg a budapesti állásokat,

- számos Fejér megyei állást is találhatunk,

Győr- Moson- Sopron megyében elérhető autószerelő állások,

- tekintsük meg a heves megyei állásokat,

- aki az autószerelő szakmában keresgél, számos munkalehetőséget talál Pest megyében is,

- sok álláslehetőség van az autószerelő szakmát tanultaknak, pályakezdőként is: nézzük meg a pályakezdő állásokat,

- böngésszük át az 1-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezőknek szóló álláslehetőségeket.

Amikor felmerül a kérdés hogyan tovább? Ne feledjük, sosem késő kitanulni egy új szakmát. Korábbi cikkünkben segítséget nyújtunk abban, mit tudunk tenni, ha nem érezzük magunkat jól a munkahelyünkön.

Nézzünk szét a lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre!

Egy jól elkészített önéletrajz elengedhetetlen az álláskeresésnél. Minden állásra való pályázásnál, a legfrissebb önéletrajzunkat küldjük el, ennek szerkesztésében pedig segítségünkre lehet a Profession.hu önéletrajz-készítője. A legjobb eséllyel akkor szerezhetünk állást, ha folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, és emellett keresünk a személyre szabott beállításaink szerint is.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala