Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A dm a tavaszt követően második alkalommal vesz részt a Profession Virtuális Állásbörzén, mert azt gondolja, hogy a börze kiváló lehetőség arra, hogy az állásbörzére látogatókban is erősítsék a dm munkáltatói brandjét, valamint nagyszerű alkalom, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhessenek a börze látogatóival, így jobban feltérképezheti igényeiket, elvárásaikat és ők is megismerhetik a dm-et - mondta Nagy Júlia, a dm Kft. HR menedzsere.

Az Unilever Magyarország Kft. Már többször részt vett a Profession börzéken és jó tapasztalatink vannak róla - mondta a cég Junior LD Managere, Osvald Barbara, aki hozzátette: több emberhez tudunk eljutni, ami a legfontosabb, hogy a vidéki álláskeresőket is elérjük, hiszen 3 gyárunk is van országszerte.

A Nestlé úgy látja, a jól megszokott hagyományos csatornák mellett egyre nagyobb szerephez jutnak minden korosztályban a modern álláskeresési lehetőségek, így a virtuális állásbörzék is. ,,Számunkra fontos, hogy pályázóink egyszerűen, gyorsan, időtől és helyszíntől függetlenül kapcsolatba léphessenek velünk, amire remek lehetőséget biztosít a Profession börze" - mondta Tarczali Patrícia, a Nestlé Hungária Kft. Junior Resourcing Specialist munkatársa.

Közép- és felsőfokú végzettséggel is várnak jelentkezőket

Olyan gazdasági diplomával rendelkező pályázókat vár a Nestlé a budapesti középontjába, illetve műszaki, vagy élelemiszeripari diplomával rendelkezőket a szerencsi, a diósgyőri, a büki és a kékkúti gyáraiba, akik az adott munkakör betöltéséhez szükséges szinten be?szélnek angolul, szívesen dolgoznának a Nestlé ,,fészekben", és értékrendjükben fontos helyen áll a kezdeményezőkészség, valamint a minőségi munka iránti elkötelezettség.

A Nestlé HR-osztályai csak az adott országban keresnek munkatársakat. A magyarországi Nestlénél külföldi kiküldetésre jelenleg nem folyik keresés, azonban kollégáinknak karrierútjuk során lehetőségük van cégen belüli külföldi tapasztalatot szerezni - hívta fel a figyelmet Tarczali Patrícia.

A dm mindazon pályázók jelentkezését várja, akik hasznosítani szeretnék német nyelvtudásukat, és elmélyíteni szakmai tudásukat a HR, logisztika vagy számítástechnika területén, az utóbbin szakmai gyakorlati lehetőséget is biztosítva. Továbbá várják azon érdeklődőket is, akik az üzleteikben, valamint központi osztályaikon betöltendő munkakörök iránt érdeklődnek.

A dm életében kiemelt szerepet tölt be az emberi erőforrás, ezért a cég megkülönböztetett figyelmet szentel a legmegfelelőbb munkaerő kiválasztásának. Végzettség tekintetében a pozíció által megkívántak szerint várják mind középfokú (főként az üzletek esetében, ahol a takarító pozíció kivételével a szakirányú kereskedelmi végzettséget kérnek), mind a felsőfokú végzettséggel rendelkezőket. Az őszi állásbörze keretein belül elsődlegesen a törökbálinti központba kínál új pozíciókat a cég, ugyanakkor az állásbörze idején, az üzlethálózatban felmerülő álláslehetőségekről is szívesen tájékoztatást adnak a dm munkatársai.

Az Unilever elsősorban diplomás végzettségű embereket keres a börzén. A gyárakba mérnöki pozícióra várnak jelentkezőket, illetve meghirdetik a mérnöki trainee programjukat is. A budapesti központi irodába értékesítési területre keresnek diákokat. Most leginkább vidéki, a nyírbátori és veszprémi gyárainkba keresünk dolgozókat. A nemzetközi karrier is adott a cégnél: több magyar munkatársunk dolgozik Európa más országaiban, de vannak kollégáink távolabbi országokban is - tette hozzá Osvald Barbara.

 

    Virtuláis állásbörze    

 

A kompetenciák is nagyon fontosak

Az Unilever Junior LD Managere elmondta: természetesen a munka jellegétől is függ, hogy a végzettség vagy a képességek a fontosabbak, hiszen például a mérnöki állásoknál feltétlenül szükséges képzettség. Alapvetően viszont a kompetenciákat tartjuk fontosnak, hiszen képességeket lehet fejleszteni, viselkedésformákat sokkal nehezebb változtatni. A munkához, csapathoz, a vállalathoz való hozzáállás ezért fontos nálunk.

A Nestlénél a kiválasztási folyamat első lépése mindig az önéletrajzok szűrése, amely során kiválasztásra kerülnek azon jelöltek, akik képzettségük és szakmai tapasztalatuk alapján eleget tesznek az adott pozícióban elvártaknak. Így állíthatjuk, hogy a releváns végzettség alapkövetelmény. Kitűnni a tömegből azonban különböző készségeink, kompetenciánk és személyiségünk segítségével tudunk, amelyek együttes figyelembevételével aztán a végső döntés megszületik.

A dm-nél az új munkatársak kiválasztásánál a kompetenciák döntő szereppel bírnak, természetesen a szakmai háttér figyelembevételével, ugyanakkor nyitottak a pályakezdők érdeklődésére is. A dm-nél a pályázók elbírálása objektivitáson alapul.

Miért jelentkezzek a céghez?

A dm, mint munkáltató biztos nemzetközi háttérrel rendelkezik, ami a munkavállalói számára nagyfokú biztonságot jelent. Az ,,Itt vagyok önmagam" mottó nem csupán a vásárlók, hanem a munkatársak mindennapi életében is hangsúlyos. A cég törekszik a munka és magánélet megfelelő egyensúlyának biztosítására, nem hiába érdemelte ki 2006-ban a ,,Családbarát munkahely" oklevelet, illetve 2007-ben a ,,Legjobb női munkahely" címet. A dm azon fáradozik, hogy munkatársaik lehetőséget kapjanak arra, hogy egymástól tanulhassanak, partnerként dolgozhassanak együtt és elismerjék egymás egyéniségét. A dm személyes fejlődési lehetőséget kínál munkatársainak belső és külső tréningek, valamint szakmai képzések segítségével egyaránt.

A Nestlé Junior Resourcing Specialist munkatársa hozzátette: ha valaki folyamatosan nyitott az új ismeretekre, rugalmas, nem ijed meg a kihívásoktól, sőt képes azokra gyorsan reagálni, csapatjátékos, kész hosszú távú elköteleződésre, vállalja a felelősséget döntéseiért és munkatársaiért, fontos számára a családias, jó hangulat a munkahelyén is, akkor a ,,Nestlé fészekben" biztosan jól érzi majd magát.

Barbara több indokot is felsorolt, hogy miért jó az Unilevernél dolgozni. Nagyon fontos a cégnél a saját dolgozók, fogyasztóik tisztelete, a stabil háttér, amivel egy óriáscég rendelkezik. A vállalatnál dolgozók világszínvonalú szakmai ismereteket szerezhetnek, ezáltal pedig adott a szakmai fejlődés lehetősége bármely területen (mérnöki, logisztikai, értékesítési, marketing, pénzügy stb.). Különleges, egymást támogató kultúra jellemzi a közösséget, amely nagyban megkönnyíti a mindennapos együttműködést. Elismerik és jutalmazzák a jó teljesítményt. A vállalat nagyságából adódik, hogy az alkalmazottaknak igen széleskörű lehetőségei vannak saját karrierük megvalósítására, saját maguk kiteljesítésére. A cég legfőbb értéke a hitelesség, a felelősségvállalás és az őszinteség. A kollégáknak lehetősége van a rugalmas munkavégzésre, amellyel a munka-magánélet egyensúlyának fenntartásában szeretne segíteni a munkaadó.

Azért dolgozunk, hogy a fogyasztóink jobban és szebbnek érezzék magukat, és minél teljesebb életet élhessenek - vázolta Osvald Barbara az Unilever küldetését. "Jövőképünket a Fenntarthatósági Tervünkben vázoltuk: miközben növekedésre törekszünk, felére kívánjuk csökkenteni környezetterhelésünket 2020-ig. Ez például azt is jelenti, hogy valamennyi teánkat igazoltan fenntartható forrásból fogjuk beszerezni" - tette hozzá.

A Profession Virtuális Állásbörze 2012. szeptember 18-19-20-án várja az álláskeresőket, érdeklődőket. Kattintson jövő kedden a www.virtualisallasborze.hu weboldalra, és böngésszen az állásajánlatok között, chateljen a munkaadókkal, töltse fel az önéletrajzát, vagy kérjen tanácsot szakértőinktől!