Keress jól! Több, mint 1000 állás vár!

Látogass el a március 12-13. között a Műegyetemi Állásbörzére, ahol 120 kiállító több mint 1000 állásajánlatával és szakmai gyakorlati lehetőségeivel várnak.

A tévhitekkel ellentétben nemcsak mérnöki, hanem gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is lehet válogatni.

A rendezvény kiegészítő programjaként a látogatók mind a két napon részt vehetnek a Felkészítő Szint programjain, ahol önéletrajz-tanácsadás, tréningek, grafológiai elemzés és pszichológiai tanácsadás is lesz. Hogy ne élesben kelljen kipróbálniuk magukat az álláskeresőknek, próbainterjúkat is készítenek a szervezők a jelentkezőkkel.

Szerdán és csütörtökön is előadásokat tartanak neves hazai startupperek, mint Kovács Péter, aki a Prezi fejvadászaként dolgozott, míg megalapította saját startupokra specializálódott fejvadász cégét az IseeQ-t. Pálfy Sándor saját életútján keresztül mutatja majd be, hogyan lehet valaki BME-s hallgatóból a LogMeIn technológiai alelnöke. Várnagy Priszcilla a Szilícium-völgyben tapasztalt dolgokról mesél majd, illetve a startupoknak szóló versenyekről. Károlyi Antal a befektetői oldallal ismerteti majd meg a közönséget és elárulja azt is, hogy mik a feladatai a business angeleknek.

A startupok mellett stand up fellépők is lesznek, a jó hangulatról Badár Sándor és Mogács Dániel - vagyis Dr. MOGÁCS - gondoskodnak majd.

A 38. Műegyetemi Állásbörze szerdán és csütörtökön is 10-17 óra között várja a látogatókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K. épületében.

Bővebb információt az www.allasborze.bme.hu és a www.facebook.com/muegyetemiallasborze  oldalakon találhattok.

Keressetek állást személyesen, keressetek jól!

Időpont: 2014. március 12-13.
Nyitva tartás: 10-17:00
Belépés: ingyenes

    Keress jól! Több, mint 1000 állás vár!
 

Címkék: állásbörze, álláskeresés, Műegyetem, karrier

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!