Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ha elegünk van a hosszú felvételi folyamatokból, a válasz nélkül hagyott pályázatokból, az önéletrajzunk tökéletesítéséből, akkor érdemes megismernünk ezt az új lehetőséget. Nézzük a legfontosabb információkat!

Mi ez a Mobil Munka pontosan?

Vannak olyan munkák, ahol elég, ha a személyes találkozón bizonyít a jelentkező. Minden más kör felesleges. Leginkább ezekre a szakmunkás állásokra koncentrál az új, ingyenes hirdetésfeladást biztosító alkalmazás. A Mobil Munka nevű magyar okostelefonos alkalmazás a végletekig egyszerűsíti a jelentkezési folyamatot, a felhasználók több ezer állást pályázhatnak meg pár érintéssel, önéletrajz és további pluszkörök nélkül! Az érdeklődők az interjúkra vagy akár az első munkanap a munkavégzés helyszínére is könnyen odatalálhatnak az alkalmazásba épített útvonaltervezővel.

Milyen állásokat kereshetünk itt?

Jelenleg 8 munkaterületen is találunk szép számmal munkát, ráadásul naponta 10-30 új álláslehetőség érkezik. Nézzük a kategóriákat:

1. Adminisztráció, iroda munka

2. Értékesítés, kereskedelem

3. Fizikai munka

4. Fodrász, kozmetikus

5. Idegenforgalom, vendéglátás

6. Külföldi munkák

7. Szállítmányozás, logisztika

8. Személy- és vagyonvédelem

    Mobil Munka, az álláskeresés Tindere    

Hogyan használjuk?

Először is töltsük le a telefonunkra: Androidra itt, iPhone-ra pedig itt!

Ezután aktiváljuk a regisztrációnkat, adjuk meg az adatainkat, és már indulhat is a böngészés! A lokáció és érdeklődés alapján megjelenő munkalehetőségek között - a Tinder alkalmazáshoz hasonlóan - a szimpatikus állásokat jobbra, a többit balra lehet húzni. A jelentkezést telefonon, emailben, vagy akár SMS-ben azonnal meg is tehetjük. A leendő munkahelyünk helyszínét pedig a beépített útvonaltervezővel villámgyorsan megkereshetjük.

Miért jó ez annak, aki munkatársat keres?

Mert ingyenes a hirdetés feladása, ezenkívül gyors és egyszerű az alkalmazás használata. Az álláskeresés teljes folyamatát alakítja át ezzel a Profession.hu új fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs állásokra specializálódott alkalmazása. Az ötlet lényege, hogy az olyan típusú munkáknál, amelyeknél nem létfontosságú a többkörös felvételiztetés, a végletekig egyszerűsíti a jelentkezést. Érdemes letölteni Androidra itt, iPhone-ra itt és kipróbálni az alkalmazást munkaadóként is - lehet, hogy éppen itt találjuk meg azt, akit keresünk.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, mobil munka