Íme az 5 legjobban fizető állás

2014. június 12. Forrás: Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Akár egymillió forintos jövedelem is elérhető, átlagban azonban 400-500 ezer forintos bért kínálnak a legnagyvonalúbb munkaadók. Íme a legjobban fizető lehetőségek!

A KSH legfrissebb adatai szerint 229 800 forint volt a bruttó átlagkereset, a nettó pedig 150 500 forint 2014 első három hónapjában. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 246 600, míg a közszférában 199 700 forintot kerestek.

Az átlagbért a pénzügyi, biztosítási tevékenységet végzőknél a legmagasabb, bruttó 487 700 forint. Őket az információ és kommunikáció (467 900 forint) , valamint az energiaipar (390 400 forint) követte a statisztikai hivatal szerint.

Az 5 legmagasabb jövedelem a Profession.hu állásai között:

enlightened Ügyfélmenedzser: 800 000 - 1 000 000 forint

A munka jutalékos rendszerű, de később - igény esetén - alkalmazotti státuszt is ígér a munkaadó. A pozíció betöltéséhez mezőgazdasági kapcsolatok és értékesítési tapasztalat szükséges. További ügyfélmenedzser állásokat itt találhatunk!

enlightened Oracle adatbázis adminisztrátor: 500 000 - 600 000 forint

Banki szoftvereket fejlesztő cég keres szakembert Oracle adatbázisok üzemeltetésére, hangolására és monitorozására. Lehetőleg felsőfokú, de minimum középszintű szakirányú végzettség és angol nyelvismeret szükséges. További állásokat itt találhatnak az Oracle adatbázis adminisztrátorok!

enlightened C# fejlesztő: 400 000 - 500 000 forint

Agilis programozót keresnek, aki előnyben részesíti a start-up jellegű cégeket a multikkal szemben. Rugalmas munkaidőt, családias légkört kínálnak, és a munkavállaló megvalósíthatja a saját ötleteit. További programozói állásokat itt találhatunk!

enlightened Területi képviselő, bor-szaktanácsadó: 400 000 forint

Értékesítési véna, kitartás, pozitív motiváció kell a munka elnyeréséhez, valamint érdeklődés a magyar borok iránt. A munkaadó folyamatos szakmai képzéseket, versenyképes alapfizetést valamint értékesítési jutalékot kínálnak. Alkalmazottként bruttó 400 ezer, vállalkozóként pedig bruttó 700 ezer forint a várható jövedelem. További értékesítői állások itt olvashatók, ha pedig valaki borokkal szeretne foglalkozni, akkor itt talál ajánlatokat!

enlightened Media production and IT Technician: 400 000 forint

A feladat a helyi menedzser támogatása a nap 24 órájában. A munka folyamatos, tehát a jelentkezőnél fontos a rugalmasság, illetve az, hogy hajlandó legyen éjszaka vagy hétvégén is dolgozni. További médiás állásokat itt találhatunk!

(Az állásoknál a bruttó bérek szerepelnek!)

A Profession.hu-n kereshetünk annak alapján is, hogy mekkora fizetést kínálnak a munkaadók a leendő dolgozóknak. A lista itt található.

Önnek ajánlott állások

Összeállította: Durbák Ildikó

a Profession.hu Google+ oldal

a Profession.hu Magyarországi állások Google+ oldal

Címkék: fizetés, bér, jövedelem, álláskeresés

- Profession.hu

További cikkek az álláskeresésről
További cikkek az álláskeresésről
www.facebook.com/Profession.hu

Kapcsolódó témák

-

Álláskeresés a pszichológus szemével

2019. március 27.
Egy új nézőpont és számtalan azonnal bevethető tanács mai cikkünkben. Kötelezően ajánlott, nem csak aktuálisan állást keresőknek! Bővebben

-

Pozitívra hangolva

2019. március 14.
Vajon a körülményeink határozzák meg, hogyan érezzük magunkat, vagy kizárólag rajtunk múlik, milyennek látjuk az életünket? A pszichológus válaszai és tanácsai következnek. Bővebben