Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy friss felmérés szerint akárcsak a második negyedévben, a harmadikban is a válaszadók 69 százaléka gondolja, hogy élete pozitív irányba változik a közeljövőben, tíz megkérdezettből viszont csak négy tartja megfelelőnek a jelenlegi helyzetét. A fővárosiak a legelégedettebbek, közülük minden második elégedett az életével.

A felmérés a 19-29 éves fiatalok elégedettségét és jövőbeli várakozásait vizsgálta egyebek közt a lakhatással, munkával, előrelépési lehetőségekkel, oktatással, családdal kapcsolatban. A kutatásban 300 fiatal vett részt, az adatfelvétel 2016. szeptember 14-25. között történt.

A felmérés szerint ugyanakkor egy éve nem látott mélységbe, 64-ről 46 százalékra zuhant az állásukat stabilnak érző fiatalok aránya. Az elhelyezkedési esélyeket viszont minden eddiginél kedvezőbbnek értékelték a fiatalok: az aktív keresők 28 százaléka gondolja, hogy könnyen találna új állást. A diákok még optimistábbak, 58 százalékuk bízik abban, hogy nem okoz majd gondot az elhelyezkedés. 

A felmérésből kiderül, hogy a dolgozó fiatalok közel fele szereti munkáját, de az előző negyedévben mért 38-ról 31 százalékra csökkent azok aránya, akik úgy érzik, hogy meg is becsülik őket a munkahelyükön. 

Asszisztensi állások a Profession.hu-n!

Ugyan nem csak pályakezdőket keresnek a szakmai asszisztensi állásokra, de érdemes megnézni minden érintettnek a most következő lehetőségeket. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a jelenleg aktuális állások listáját. Nézzük, milyen nyelvtudással keresnek munkatársakat!

Angol: 120 álláslehetőség

Német: 25 álláslehetőség

Magyar: 10 álláslehetőség

Francia: 4 álláslehetőség

Olasz: 2 álláslehetőség

Cseh: 1 álláslehetőség

Japán: 1 álláslehetőség

Orosz: 1 álláslehetőség

Spanyol: 1 álláslehetőség

Szlovák: 1 álláslehetőség

Nem szükséges nyelvismeret ezekhez az állásokhoz!

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe.

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, asszisztens