Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A darukban használható hajtóműcsalád kifejlesztésére fordított több mint egymilliárd forintot a napkori székhelyű cég. A Gémtech Gépészeti Mérnöki Technológiai Tervező és Gyártó Kft. a G-Power elnevezésű hajtóműcsaládot fejlesztette, ami a daruk modernizációja során szükséges hajtómű-cserék folyamatát egyszerűsíti.

A cég a tavalyi évben fejezte be egy korábbi nagyobb projektjét, amikor is egy új üzemcsarnokot épített fel a napkori telephelyén. A vállalat 2021-ben 154 dolgozót foglalkoztatott.

Álláskeresés

Érdemes megnéznünk, hogy milyen állásokra jelentkezhetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: kattintsunk ide a friss hirdetésekért.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala