Egy év alatt megduplázódott azoknak a száma, akik mobilról használják a Profession.hu-t! És nekik van igazuk: ez az álláskeresés leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Hiszen akár a buszon ülve vagy az ebédszünetben is elküldhetjük a pályázatunkat, és mostantól már az önéletrajzunkat is kezelhetjük az okostelefonunkkal.

Miért érdemes mobilról jelentkezni az állásokra?

1. A gyorsaság már fél siker!

Nem tudhatjuk pontosan, hogy a munkáltató milyen stratégiát folytat, de mivel rendszerint igen sok pályázat érkezik egy-egy pozícióra, logikusnak tűnik, hogy az előszűrést már a hivatalos határidő lejárta előtt megkezdik - ezért nem mindegy, milyen gyorsan adjuk be a jelentkezésünket egy-egy állásra.

2. Tartsunk több vasat a tűzben!

Nagyon fontos, hogy egyszerre több állásra is pályázzunk, több vasat tartsunk a tűzben. Ezt már a Profession.hu mobilwebes felületén is könnyedén megtehetjük, ugyanis mostantól elérhető a "dokumentum tárhely", ahová feltölthetjük az önéletrajzunkat, motivációs leveleket és akár a képeinket is. Így bármikor azonnal jelentkezhetünk az állásokra!

3. Álláskeresési tanácsok a mobilon!

A Profession.hu álláskeresési, önéletrajz-írási és karrier tanácsait, illetve az állásinterjúkra felkészító tippjeit már a mobilon is olvasgathatjuk. Az állásportál magazinjának cikkei mostantól elérhetővé váltak ezen a képernyőméreten is.

Ez az álláskeresés legegyszerűbb módja

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

   Ez az álláskeresés legegyszerűbb módja   

Készítette: Durbák Ildikó

Címkék: álláskeresés, mobil, okostelefon, Profession.hu