Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Naponta 800 ezer emberről gondoskodik a szociális ágazatban dolgozó 93 ezer szakember, és a statisztikák is visszaigazolják az ágazatban dolgozók elkötelezett munkájának eredményességét - mondta Czibere Károly, a szociális ügyekért és felzárkózásért felelős államtitkár a múlt héten Hódmezővásárhelyen.
A szakember azt hozzátette, a kormány anyagi megbecsüléssel, szakpolitikai háttértámogatással és az infrastruktúra fejlesztésével igyekszik folyamatosan javítani az ágazat munkavállalóinak helyzetét.
A 2014-ben indult program nyomán a kezdeti 143 ezer forintról sikerült 180 ezer fölé emelni az átlagos béreket. Az ehhez szükséges - 2017-ben már 36-37 milliárdos - többletforrást a központi költségvetés biztosítja, nem a fenntartónak kell kigazdálkodnia - közölte Czibere Károly.

Szociális munkalehetőségek

Íme, ehhez kapcsolódva néhány kiemelt munkaterület, ahol szociális munkakörbe keresnek új munkatársakat. Nézzük végig őket, hátha éppen minket keresnek!

Egészségügyi szakember: 31 álláslehetőség

Egészségügyi asszisztens: 16 álláslehetőség

Orvos, Szakorvos: 22 álláslehetőség

Nővér, Szakápoló: 6 álláslehetőség

Pszichológus, Mentálhigiénés szakember: 2 álláslehetőség

Ám ez csupán néhány kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások várnak még ránk, itt nézzünk még szét: ezen a héten több mint 100 új munkatársat keresnek ezen az oldalon. A jövő héten lehet, hogy még többet. Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, egészségügy, szociális