Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ahogy a napokban a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) megalakulásának huszadik évfordulójára rendezett szakmai fórumon Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkárkifejtette: egyetlen mezőgazdasági ágazat sem rendelkezik olyan erős jogszabályi, szervezeti és pénzügyi háttérrel, mint a szőlő-bor ágazat. Ez a háttér stabil alapot adhat a bürokráciacsökkentés folytatásához, ahhoz, hogy az ágazati stratégia végrehajtása elinduljon, az eredetvédelmi rendszer és a bormarketing az ágazat piaci céljait ki tudja szolgálni.
Beszélt arról is, hogy az agrárium idén is kedvező évet zár, a GDP a legfrissebb adatok szerint az első három negyedévben 2,1 százalékkal nőtt, amiből a mezőgazdaság 0,6 százalékponttal vette ki a részét, míg a mezőgazdaság bruttó hozzáadott értékének volumene ebben az időszakban 17,9 százalékkal növekedett. Hangsúlyozta, a szőlő-bor ágazat sikerei is hozzájárulnak a mezőgazdaság évről évre növekvő teljesítményéhez.

Mindebből következtethetünk arra, hogy ebben a szektorban érdemes hosszabb távú karrierben gondolkodnunk, vagy akár pályamódosítással átigazolni hasonló területre. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a mezőgazdaság területén meghirdetett munkalehetőségeket. Nézzük, milyen szakemberekre van igény elsősorban!

Állások az agrár szektorban

Mezőgazdaság, Élelmiszeripar: 39 álláslehetőség

Agrármérnök: 29 álláslehetőség

Környezetvédelem, Vízgazdálkodás: 15 álláslehetőség

Biotechnika: 9 álláslehetőség

Környezet, Mezőgazdaság vezető: 8 álláslehetőség

Állatorvos: 6 álláslehetőség

Növényorvos: 5 álláslehetőség

Hulladékgazdálkodás: 3 álláslehetőség

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, agrár