Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kezdjük az elején: mit jelent az SSC? A Shared Service Center tulajdonképpen egy adott országba vagy településre kiszervezett és teljes cégszinten összehangolt külön csapatot jelent, amely például egy multinacionális cég beszerzési, IT, HR, ügyfélkapcsolati vagy éppen pénzügyi feladatait végzi központosítva, minden leányvállalat számára.

„A SSC szektor hazai nagy robbanása 2006 környékére tehető – foglalta össze szerkesztőségünknek Szabó Tímea, SSC szakértő, a Centaer Consulting ügyvezető partnere -, ami azt jelenti, hogy egyelőre nincs nagy múltja, így munkavállalói generációkról sem beszélhetünk. Ez a szakemberek utánpótlására és felkészültségére egyaránt felhívja a figyelmet.”

Vagyis egyre több a munkalehetőség, ám közben nagy a munkaerőhiány is. Érdemes megnéznünk ezeket a munkalehetőségeket, mert lehet, hogy éppen minket keresnek az egyik pozícióra.

Dolgozzunk SSC-ben!

NÉZZÜK, JELENLEG MILYEN ÁLLÁSLEHETŐSÉGEKET HIRDETNEK AZ ÜZLETI TÁMOGATÓ KÖZPONTOKNÁL!

- Csoportvezető: 31 álláslehetőség

- Értékesítés támogatás: 44 álláslehetőség

- HR támogatás: 37 álláslehetőség

- Informatikai támogatás: 73 álláslehetőség

- Logisztika támogatás: 31 álláslehetőség

- Pénzügyi támogatás: 185 álláslehetőség

- Projektmenedzsment: 27 álláslehetőség

- Ügyféltámogatás, Adminisztráció: 134 álláslehetőség

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások munkaköre alapján rendeztük sorrendbe.

Ha szívesen dolgoznánk az SSC területén, és még nincs tapasztalatunk, minél előbb kezdjünk el tanulni. Keressünk szakmai képzéseket, konferenciákat, fejlesszük nyelvtudásunkat, tanuljunk új nyelveket. Sőt, nemzetközi karrierépítésre kiválóak a szolgáltató központok, és még ezen is túlmutat: ha valaki tudatosan belefekteti az idejét, energiáját, megtalálhatja a hivatását élete végéig. Ne szalasszuk el a lehetőségeinket, pályázzunk minél több helyre!

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, SSC