Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A jó értékesítő számos kiemelten fontos tulajdonsággal rendelkezik, mint ahogy arról beszámoltunk korábbi cikkünkben. Ide tartozik érthető módon a kereskedelmi véna, de az is, hogy szívesen foglalkozunk az emberekkel, és jó az emberismeretünk. Továbbá nem árt tisztában lennünk azzal: mi vagyunk a vevőért, és nem fordítva. Kifejezetten pozitív, ha elhivatottsággal, egyfajta tulajdonosi szemlélettel is rendelkezünk. Vagyis érezzük magunkénak az üzletmenetet, és ha már nem áll a főnök a hátunk mögött, akkor is ugyanolyan beleadással dolgozzunk a cég érdekeiért, mintha éppen próbaidőn lenne. Ahogy az sem hátrány, ha beszélünk angolul vagy más idegen nyelven – bár enélkül is találunk ígéretes állásokat.

Elképzelhető, hogy jelenleg is az értékesítés területén dolgozunk, de nem biztos, hogy megkapjuk azokat a kihívásokat, elismeréseket munkánkért, ami jogosan megilletne bennünket. Továbbá sosem árt a szemünket az új állásokon tartani, hiszen ha jön egy jobb lehetőség, azonnal le kell rá csapni. Éppen ezért nézzünk körbe minél előbb az aktuális álláslehetőségek között!

A MAI NAPON EZEK A MEGHIRDETETT ÁLLÁSOK AZ ÉRTÉKESÍTŐI MUNKAKÖRÖK SZERINT:

   - Értékesítési munkatárs: 415 álláslehetőség

   - Kereskedő, Eladó: 217 álláslehetőség

   - Területi képviselő: 185 álláslehetőség

   - Kereskedelmi munkatárs: 147 álláslehetőség

   - Értékesítési, Kereskedelmi vezető: 123 álláslehetőség

   - Pénzügyi szolgáltatások értékesítése: 111 álláslehetőség

   Értékesítők, figyelem!    

   - Mérnök, Műszaki értékesítő: 103 álláslehetőség

   - Üzletfejlesztő: 77 álláslehetőség

   - Telefonos értékesítő: 76 álláslehetőség

   - Key Account Manager: 73 álláslehetőség

   - Üzlet-, Boltvezető: 63 álláslehetőség

   - Ingatlanértékesítő: 49 álláslehetőség

   - Külkereskedelmi bonyolító: 38 álláslehetőség

   - Informatikai értékesítő: 13 álláslehetőség

   - Online értékesítés: 13 álláslehetőség

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe. Böngésszük át a lakóhelyünkhöz legközelebb eső lehetőségeket, és pályázzuk meg őket. De előtte gondoljuk át azt is: elég jó az önéletrajzunk ahhoz, hogy akár több száz jelentkező közül hosszabban elidőzzön rajta a HR-es vagy a leendő főnökünk?

"Tegyük fel avatott be minket Sauer Győző, az Absolut Gift kereskedelmi igazgatója -, hogy érkezik 500 jelentkezés egy meghirdetett pozícióra. Ebből azonban csak 3-5 jelentkezőt hívunk be interjúra. Ebből is érzékelhető, hogy már az önéletrajz megszűri: ki lehet esélyes. Nagyon oda kell figyelni, az illető hogyan tudja eladni önmagát írásban. A sablonos önéletrajzok felejtősek. Aztán az interjúk alkalmával döntő szerepe van az első benyomásnak. Ne felejtsük el: nincs második benyomás! Itt nem lehet hibázni, vagy legalább is nagyon, de nagyon ritkán fér bele."

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

Éljünk a lehetőséggel, turbózzuk fel álláskeresési eszköztárunkat, így többszörösen megnőnek esélyeink egy jobb állásra!

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, fizetés, karrier, értékesítés, kereskedelem