Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Jelentősen csökkenti az első körös kiválasztásokhoz szükséges időt az Indivizo kifejezetten online álláskeresésre optimalizált videointerjú alkalmazása. A magyar startup fejlesztését elsőként a piacvezető Profession.hu vezeti be.

Magyarországon elsőként a Profession nyújt videointerjú-készítési lehetőséget a munkakeresőknek.

"A nemzetközi és magyar lehetőségeket figyelembe véve választottuk az Indivizót, mert rendkívül jól kezelhető felületet és kiemelkedő személyre szabhatóságot biztosítottak. Piacvezetőkként nem csak azt tartjuk fontosnak, hogy elérhetővé tegyük ezt a szolgáltatást, hanem azt is, hogy edukáljuk fogyasztóinkat az aszinkron kiválasztási lehetőségről”- hangsúlyozta Martis István, a Profession ügyvezető igazgatója.

A HR-szakmában egyre elterjedtebbek és népszerűbbek az automatizált előszűrési lehetőségek, hiszen az aszinkron videointerjú lehetősége időt, pénzt és energiát takarít meg a kiválasztás során, így a toborzásért felelő szakemberek munkája nem kizárólag adminisztrációról szól.

Ami megkönnyíti a kiválasztást

Mik az előnyei?

A legtöbb hasonló megoldással ellentétben az Indivizo automatizált videointerjú alkalmazásának köszönhetően a HR-es szakembernek nem szükséges időpontot egyeztetnie és online lennie a felvétel alatt. A kérdések előzetes beállítása után az alkalmazás levezényli az egész folyamatot, akár egy óra alatt egyszerre 100 jelölttel is.

A lehetőség objektívabbá is teszi a felvételi folyamatot, hiszen a jelöltek rögzített válaszai több kollégával is megoszthatóak, hogy együtt dönthessék el, kit hívnának be személyes interjúra.

Az automatizált folyamat a jelölteknek is rugalmasságot biztosít, mert bárhol és barmikor válaszolhatnak a kérdésekre a határidő leteltéig.

Összességében elmondható, hogy kiválasztásukhoz szükséges idő akár negyedére csökkenhet, mégis lényegesen több jelöltnek adhatnak lehetőséget, hogy megmutassák magukat.

Minta-videointerjú:

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: profession, videóinterjú, kiválasztás, toborás, álláskeresés, állásinterjú