Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az állásra való jelentkezési feltételek között gyakran találkozunk a kreativitással és a vizualitással, azonban az esetek többségében ezt nehéz meghatározni, mire is gondolnak pontosan a másik oldalon. Szubjektív tényező ez, de vannak konkrétan megfogható és felmérhető ismérvei, mint azt korábbi cikkünkben már megosztottuk olvasóinkkal. Mindenesetre fontos jellemző, hogy ezek az emberek valami eredetit kitalálni, és az adott problémára jó megoldás születik gondolkodásmódjuk segítségével.

Éppen ezért mai cikkünkben összegyűjtöttük azokat a munkaköröket, ahol fontos a kézügyesség, a vizualitás, a kreatív látásmód – de szélesebb körben, mint azt általánosságban ide sorolnánk. Kiemelünk néhányat ezek közül, nézzük, milyen színes és sokféle ez a paletta!

Festőket, mázolókat itt keresnek!

Tehetséges asztalosokat nemcsak hazai, hanem külföldi munkára is várnak.

Kreativitást és vizualitást igénylő munkalehetőségek

Az építészmérnökök munkájának szintén az egyik fontos alapja az erősen vizuális szemléletmód.

Elsősorban budapesti munkavégzésre jelentkezhetünk, ha grafikusi munkakörben szeretnénk dolgozni, de a vidéki lehetőségeket is érdemes végignézni.

Ne hagyjuk ki a Visual Merchandiser álláslehetőségeket sem, mivel itt nagyon fontos az ízléses, megfelelő esztétikai érzék és a vizuális látásmód.

Az itt található dekoratőri állások is érdekesek, és még nyelvismeret sem kötelező a betöltésükhöz.

A marketing területén nagy számban találunk olyan állásokat, ahová 1-3 év szakmai tapasztalattal várják a leendő munkatársakat.

A fenti csak néhány kiragadott példa, ne álljunk meg itt. Használjuk a részletes kereső szolgáltatást itt, ahol csupán egy-egy meghatározó szót beírva releváns állások sokaságát böngészhetjük át. Próbáljuk ki a „kreatív”, a „vizuális” és a „problémamegoldó” szavakat is, mert ez többféle munkakörhöz is elvárás, így a saját látásmódunkat is tágíthatjuk ezáltal. És ki tudja, lehet, hogy ezek alapján egy új szakma elsajátításához is kedvet kapunk, melyekre azt látjuk, hogy nagy igény van.

Keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Érdemes végiggondolni, hogy mi az, amire már ma eséllyel jelentkezhetünk. Ne várjunk vele, pályázatunkat küldjük el minél előbb. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, kreatív