Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Bizony nem elég, hogy otthon a családnak ki kell találnunk, hogy ki, minek örülne a legjobban, a főnökünkre, és a kollégáinkra is gondolnunk kell. Természetesen, ez nem rossz dolog, sőt! Kifejezetten jó hangulata tud lenni a munkahelyi ajándékozásoknak.

Van, ahol előre húznak nevet, és a húzottat kell valami aprósággal meglepni, esetleg egy nagy közös összejövetel keretében megajándékozni. Van, ahol az ajándékot kell előre megvenni, és a nevet kihúzni helyben, hogy ki kapja azt meg.

A nehézség egyedül abban rejlik, hogy hogyan legyünk elég leleményesek minden évben. Viszonylag könnyű dolgunk van, ha egy olyan kollégának kell kedveskednünk, akit jól ismerünk, de könnyen előfordulhat, hogy egy másik osztályon dolgozó munkatársunkat kell meglepni, esetleg nemrég kezdtünk a munkahelyen, és még mindenkivel, köztük a főnökünkkel is csak ismerkedünk.

Ilyen helyzetekre szeretnénk néhány olyan ajándékötletet ajánlani, ami a legtöbb esetben megállja a helyét, és valóban örömet okoz a megajándékozottnak.

Kész apróságok

Zoknit karácsonyra!
Snassz? Ugyan dehogy! Már nagyon sok extra, vicces mintás vagy épp zenekaros zoknit választhatunk meglepetésül.

Logikai játék

Azoknak, akik szeretik a kihívásokat! Izgalmas logikai játékkal lephetjük meg a kollégákat, ráadásul már a hagyományos ördöglakaton túl sok, dizájnos fejtörőt találhatunk.

Ajándékötletek kollégáknak

Csináld magad ajándékok

Kézifestésű bögre

Mindenki szeret kávézni a munkahelyén, vagy ha éppen nem is kávézni, de teázni, vagy forró kakaózni biztosan. Egy egyedi bögre, amit soha nem kever össze a többiekével, éppen ezért remek és kedves ajándék! Nem is kell hozzá más, csak egy sima, fehér bögre, és némi porcelán festék, amit bármelyik hobbi boltban beszerezhetünk! Plusz kedvesség, ha a megajándékozott kedvenc teáját, vagy kávéját csempésszük bele!

Fényképes poháralátét

Kiváló ajándék lesz a közösségi médiában aktív kollégáknak, hiszen a saját képeikből válogathatunk a poháralátétre. Amire szükségünk lesz:

- négyzetes fadarabok

- dekupázs ragasztó

- festék

- kiválasztott fotó

Flanel sál

Mindannyian ismerjük a mindig fázó kollégákat, akik hatalmas pulóverekben, kendőkkel körbetekerve vacogják végig a decembert. Ezt az ajándékot nekik találták ki! Még ha nem is vagyunk született varrónők, egy egyszerű, de nagyszerű flanel sálat akkor is el tudunk készíteni. Csupán egy kis helyes mintás flanelanyagra, tűre, cérnára van szükségünk.

Édes karácsonyfa függők

Ha igazi konyhatündérek vagyunk, süssünk aprósüteményt, azzal nem lőhetünk mellé! Ha azonban inkább csak nézni szeretjük, ahogy elkészül a bejgli, maradjunk a biztonságos, ugyanakkor nagyon ötletes, édes díszgömböknél! Hobbiboltokban beszerezhetünk szétszedhető, műanyag gömbdíszeket, amiket már csak meg kell töltenünk csoki rudakkal, pehelycukorral, egyszóval bármivel, amivel csak szeretnénk!

Kellemes ajándékozást kívánunk mindenkinek!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala