Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A célok kitűzése a munka világában is nagyon fontos, rendszeres olvasóink már többször találkozhattak ezzel cikkeinkben. Ám az sem mindegy, hogy meg tudjuk-e valósítani és milyen hatékonysággal azokat. Ehhez adunk a gyakorlatban nagyon jól bevált segítséget konkrétan arra az esetre, ha az előléptetés szerepel legfontosabb céljaink között. Nézzük!

11 TIPP, HOGY BIZTOSAN ELŐLÉPTESSENEK BENNÜNKET:

1. Elérhető célokat tűzzünk ki magunk elé, és időnként tegyünk hozzá 10%-ot!

2. Sose tévesszünk fókuszt, és gyakran tegyük fel a kérdést: „Biztosan fontos az, amit most csinálok?”

TÖBB MINT 10.000 ÚJ ÁLLÁSLEHETŐSÉG ITT!

3. Ne vegyük természetesnek azt, ha valami evidens, magától értetődő, vagy éppen mindig is részesültünk benne, járt nekünk, stb.  Még ha a vezetőnk kilátásba is helyezte a kinevezésünket, akkor se dőljünk hátra!

4. Bízzunk önmagunkban, és ugyanígy álljunk hozzá a környezetünkben lévőkhöz is!

11 tipp, hogy biztosan előléptessenek!

5. Legyünk kedvesek, udvariasak és tisztelettudóak minden kollégánkkal és üzleti partnerünkkel szemben!

6. Becsüljük meg a kollégáinkban rejlő különbözőségeket, és erre értékként tekintsünk, ne bosszúság forrásaként!

7. Kérdőjelezzünk meg evidensnek tűnő dolgokat is! Ez a hozzáállás előbbre viszi a céljaink megvalósulását, és olyan megoldásokat is felfedezünk, amely korábban nem jutott volna eszünkbe.

8. Törekedjünk a másokkal való együttműködésre, amikor csak lehetséges!

9. Örök igazság, hogyha változásra vágyunk, először nekünk kell változni. Biztos, hogy találunk olyan területet, megszokást, módszert, stb., amit felfrissíthetünk, vagy akár lecserélhetünk egy újra.

10. Gyorsabban érhetjük el céljainkat, ha nem a szavak, hanem a tettek embereként ismernek bennünket.

11. Találjunk arra időt és figyelmet, hogy segítsünk azoknak a kollégáinknak, akiknek éppen rosszabb napjuk vagy kevesebb tapasztalatuk van valamiben! Ez is egy fontos szempontja a magasabb szinten lévő, ún. szenior kollégáknak.

Gondoljuk végig a fentieket és alkalmazzuk már a mai naptól! Ám ha nagyon reménytelennek látjuk jelenleg karrierlehetőségeinket, ne feledjük: megoldás mindig van. Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Nagyon jó esélyeink vannak egy új munkahelyre, hiszen naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Töltsük fel önéletrajzunkat most!

Sőt! Éljünk a legújabb fejlesztéssel: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való új állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a Profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

Készítette: Posta Renáta

Címkék: előléptetés, karrier, tippek, munkahely