Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A német tulajdonú vállalat idén nyáron jelentette be, hogy bővíti az 565 munkavállalót foglalkoztató nyírbátori gyártóbázisát, ahol további 230 dolgozónak biztosít új munkahelyet, a debreceni mérnökközpont 2,76 milliárd forintos beruházásával együtt a cég Magyarországon mintegy ezer embernek ad majd munkát.

A német Diehl repülőgép-alkatrész gyártásában világpiaci első helyen áll, a világ 80 helyszínén folytat tevékenységet, és 16,5 ezer munkavállalót foglalkoztat, többi között első számú beszállítója az Airbus, a Boing, az Aerocopter gyáraknak - ismertette Szijjártó Péterkülgazdasági és külügyminiszter.

Új mérnökközpont Debrecenben - álláskereés, munka, karrier

Rainer von Borstel, a Diehl Aerosystems Division vezérigazgatója kiemelte, hogy a nyírbátori kedvező tapasztalatok alapján és a magyar gazdaság lehetőségeivel élve döntöttek a debreceni mérnöki szolgáltató központ létrehozásáról. Az állam a beruházást 968 millió forinttal támogatja.

Papp László, Debrecen polgármestere hangsúlyozta, hogy a német cég beruházása alátámasztja a város gazdaságfejlesztési elképzeléseit. A városban a szolgáltató központok jelentős szerepet töltenek be, mintegy 3 ezer embernek adnak munkát. Debrecen az irodapiac fejlesztésével segíti a szolgáltató központok kialakításához szükséges infrastruktúra megteremtését, a debreceni egyetem pedig biztosítja a magasan képzett munkaerőt, szakembert.

A Hajdú-Bihar megyei állásokért ide kattintsunk.

Ha mérnökként szeretnénk elhelyezkedni, több, mint 1300 lehetőség közül válogathatunk.

Amennyiben a gyártás, termelés területén keresünk munkát, itt találjuk a nyitott állásokat.

Ha más szempontok szerint keresnénk, használjuk személyre szabott beállításainkat.

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre! Figyeljünk a legfrissebb állásokra, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le a számunkra legmegfelelőbb munkáról. Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, vagy használjuk a Mobilmunkát, ahol önéletrajz nélkül is pályázhatunk.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, karrier, szakma, Debrecen