Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. gyártóeszközeinek és gépeinek korszerűsítését, a termelés modernizálását tűzte ki célul, hogy a megújulóenergia-szektort kiszolgálhassa.

2 éves fejlesztési periódusba kezd a vállalat, a projekt a Rotating Machine 2.0 nevet viseli. Ennek keretében fejleszti a tápiószelei forgógépgyárát a cég: főként a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, továbbá a teljes gépállományt korszerűsítik.

Ez mind technológiafejlesztési célú beruházás, ami összesen 12 millió euró értékű. A fejlesztésnek köszönhetően pedig 3 éven belül megduplázódhat a foglalkoztatottak száma.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala