Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 8 milliárd forintból, 14 hónap alatt megvalósult projekt a cég legnagyobb volumenű beruházása. Elkészült Telekgerendáson egy 2000 férőhelyes koca fiaztató telep, Pusztaföldváron pedig egy malacnevelő telep – így már 4500 koca tenyésztésére van lehetősége a cégnek.

A két telepen összesen 18.500 négyzetméter alapterületű épületeket építettek, továbbá 1750 teherautónyi betont fektettek le. Napelemrendszer biztosítja az épületek áramellátását, illetve itthon eddig egyedülállóan hígtrágyából visszanyert hővel biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

A beruházás 20-30 új munkahelyet teremtett a térségben.

Álláskeresés

Békés megyében jelenleg is szükség van munkaerőre, a meghirdetett állásokat itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudástigénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala