Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A pécsi fogászati elméleti oktatás és gyakorlati képzés egy modern, a kutatási és oktatási feltételeknek megfelelő létesítménybe költözik. Az átadott új épület évente 46 ezer beteg ellátását biztosítja majd több, mint 60 munkaállomással.

Eddig 42 munkaállomással rendelkezett a PTE, így nagy előrelépés a bővülés. A klinika korábbi ingatlanját a ’70-es években 100-120 fő képzésére méretezték, ám azóta ötször többen vesznek részt az oktatásban. Az új létesítmény egy sokáig használaton kívüli telken valósult meg a pécsi orvoskar szomszédságában. 2022 nyarától teljes kapacitással üzemel majd az új létesítmény, ahol több, mint 600 hallgatót oktatnak majd.

A teljes fejlesztés 2,7 milliárd forintból valósult meg, a fejlesztéssel és az egyetemi modellváltás biztosította lehetőségekkel a pécsi fogorvosképzés nagy jövő előtt áll.

Aktuális álláshirdetések

A fogorvosi állásokat itt találjuk, továbbá a gyógyszeripar, egészségügy területére most is keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a hirdetéseket ide kattintva.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala