Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

30 milliárdos beruházás zajlik a makói ipari parkban, ahol már megkezdték az épülő új gyártócsarnok vázszerkezetének építését. A beruházó cég, a Benepack Hungary Kft. hamarosan közel 300 makóinak vagy környékbelinek tud majd munkalehetőséget adni.

Több mint 10 hektáros területen zajlik a munka, hogy nyárra elkészüljön az új élelmiszer-ipari csomagolóüzem, ahol a termelést a tervek szerint már idén év végén megkezdik. A makói gyárban alumínium italos dobozokat gyártanak majd, az első fázisban évente 1 milliárd darabot. Az új gyárban olyan anyagokkal fognak dolgozni, melyek közel 100%-ban újrahasznosíthatóak lesznek.

A projekt első ütemével 150 munkahelyet teremt Makón a vállalat, majd 2029-ig további 2 ütemben bővíti majd a gyárat a Benepack, és még egyszer ennyi munkavállalót tervez foglalkoztatni.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala