Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Ófalu és környezete 1987-től világörökségi címmel rendelkezik, ám a turizmus kifejezetten szezonális volt Hollókőn. A most befejeződött beruházás célja, hogy kevésbé legyen jellemző a szezonalitás.

A fejlesztés részeként befejeződött az Ófalu és a vár felújítása, továbbá gasztronómiai élményközpontot hoztak létre, a várban pedig interaktív tartalmakat alakítottak ki, hogy emeljék az egyedi vonzerőt. Az élményközpontban helyet kapott palóc gasztrotörténeti kiállítótér, főzőiskola és kiszolgálóhelyiségek is.

A projekt részeként bővítették a Dr. Román András Látogatóházat, a Masinás vendéglőt és a Millenniumi Emlékparkot is, illetve bővítették a parkolót a látogatók fogadása miatt.

A beruházásnak köszönhetően 30 ezerrel nőhet a turisták száma pár év alatt.

Aktuális állások

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket a turizmus, vendéglátás területén.

A szállodaipari állásokat itt találjuk, ha az éttermi vendéglátásban szeretnénk elhelyezkedni, kattintsunk ide.

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala