Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

85 milliárd forint jut az egészségügyi ágazat béremelésére a jövő évi költségvetés forrásaiból - mondta Ónodi-Szűcs Zoltán, az egészségügyért felelős államtitkár egy tévéműsorban. Az egészségügy teljes bértömege jelenleg évi 360-370 milliárd forint. Az a cél, hogy az alapbér emelésével nőjenek az ehhez kötött pótlékok is.

Már az idén megkezdenék a béremelést, hiszen a 2016-os költségvetésben is vannak erre felhasználható tartalékok, hogy ezt milyen ütemezésben teszik, abban még "van játékterünk az érdekvédőkkel" – tette hozzá az államtitkár.

Cser Ágnes, a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke ezzel kapcsolatban közölte: a szakdolgozók bérét kell a legnagyobb mértékben és a leggyorsabban fejleszteni az egészségügyben.

Több száz állást kínálnak az egészségügyben

Vonzóvá tennék a pályát

A szakszervezeti elnök szerint ismét vonzóvá kell tenni az egészségügyi pályát, ezért az ágazat összes dolgozójának fizetésén javítani kell, mégpedig olyan mértékben, hogy azt az emberek tényleges bérfelzárkóztatásként értékeljék, ne csupán bérkiegészítésként. Az elnök úgy véli: nem normális, hogy egy szakdolgozónak negyven-ötven beteget kell ellátnia egy éjszaka alatt, valamint az sem, hogy alig találni 40 éves kor alatti szakdolgozót.

Cser Ágnes hangsúlyozta: "most az ember a legfontosabb az ágazatban". Hozzátette: az egészségügyi mellett a szociális szféráért is küzdenek, amelynek elmaradása a bérek területén ugyancsak jelentős.

Íme az egészségügyi állások

- Ilyen egészségügyi állásokat találhatunk!

- Orvosoknak, gyógyszerészeknek, ápolóknak, szociális gondozóknak ilyen munkalehetőségeket kínálnak.

- Takarítókat, adminisztrációs alkalmazottakat is keresnek.

- A legtöbb állás Budapesten van, de Pest, Győr-Mososn-Sopron, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén és Veszprém megyében is találhatunk munkalehetőségeket.

- A kórházak, rendelőintézetek, illetve a háziorvosi rendelők állásajánlatait itt böngészhetjük

- A gyógyszergyárak, gyógyszerkereskedő cégek ilyen munkát kínálnak. Részletek >>>

- Érettségivel ilyen állást találhatunk az egészségügy területén, szakmunkásképzőt végezttek pedig ilyen munkák közül válogathatnak.

- Diplomások ilyen munkát találhatnak.

- A legtöbb pozícióhoz nem kérnek nyelvismeretet, angoltudással ezekre az állásokra pályázhatunk.

- Sok részmunkaidős állást, távmunkát, szakmai gyakorlati helyet is kínálnak.

-A külföldi munkákat itt böngészhetjük.

ÉS HOGY MILYEN TULAJDONSÁGOKRA, KÉSZSÉGEKRE VAN SZÜKSÉG EGY EGÉSZSÉGÜGYI POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ? CIKKÜNKBŐL KIDERÜL!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: egészségügy, ápoló, orvos, állásajánlat, álláskeresés