Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gazdasági-pénzügyi szakok állnak a legnépszerűbb OKJ-s képzések toplistájának élén. A gazdasági szakképzések népszerűsége nem meglepő, hiszen ezek a munkaerőpiacon keresett szakmákra készítenek fel, és jól tervezhető karrierutat kínálnak. 2015-ben a vállalkozási mérlegképes könyvelő dobogós helyet szerzett, de az államháztartási és az IFRS mérlegképes könyvelő is bekerült a top 10-be.

Tavaly közel másfélszer annyi hölgy jelentkezett OKJ-s képzésre, mint az azt megelőző évben, és nőtt a diplomások aránya is a tanulók között – derül ki a Perfekt Zrt. elemzéséből. Míg a férfiak között továbbra is az ipari képzések a legnépszerűbbek, a nők toplistáját a pénzügyi-számviteli képzések – mint például a társadalombiztosítási ügyintéző, bérügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, vállalkozási mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő, illetve az államháztartási mérlegképes könyvelő - vezetik.

Több száz állás könyvelőknek!

Íme a könyvelőknek szóló állásajánlatok!

- A Profession.hu-n közel 400 könyvelőt keresnek a munkaadók. 

- Ilyen állásokat találhatnak az adótanácsadók, illetve a könyvvizsgálók. Több tucat cég alkalmazna főkönyvelőt, illetve gyakornoki pozíciókat is hirdetnek.

- A mérlegképes könyvelői vizsga megléte esetén ilyen munkák közül válogathatunk.

- A legtöbb könyvelői állás Budapesten van.

- Külföldi munkát is találhat egy könyvelő. 

- Pályakezdők jelentkezését is várják.

- A legtöbb pozícióhoz megkövetelik az angol nyelv ismeretét, de német vagy épp a dán nyelvtudású embereknek is több állást kínálnak.

- Részmunkaidős könyvelői pozíciókat, illetve időszakos munkát is találhatunk.

- Megváltozott munkaképességűeknek ilyen munkákat ajánlanak.

- Nem minden állásajánlatnál követelik meg a felsőfokú végzettséget

ÍME 7 TIPP, HA KÖNYVELŐI ÁLLÁSINTERJÚRA KÉSZÜLÜNK!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: könyvelő, állásajánlat, álláskeresés, munka