Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több európai országban népszerű a távmunka, illetve a részmunkaidős pozíciók, és már itthon is egyre több cég nyit ezekre a lehetőségekre. Érdemes tehát körbenézni az aktuális állások között, kiváltképp ilyenkor az ünnepek környékén, ugyanis a szezonális munkák között is rá lehet bukkanni kifejezetten jó ajánlatokra!

Ha táv- vagy részmunkát keresünk

Egyre több cég gondolkodik alternatív lehetőségekben, így sok esetben az irodába való bejárástól is eltekintenek már a munkáltatók. Távmunkára pedig általában a következő szektorokban nyílik több lehetőség:

Nézzünk néhány konkrét aktuális ajánlatot:

Érdemes tehát körülnéznünk a Profession.hu-n megjelent távmunkák, illetve részmunkaidős állások között!

Szezonális és távmunkás lehetőségek év végén

Ünnepi, szezonális lehetőségek

A vásárok egyre látványosabbak és egyre nagyobbak, a bevásárló központokban is egyre több eladóra van szükség az ünnepek közeledtével. Éppen ezért sok helyen keresnek kisegítő munkást, vagy karácsonyi stand eladót, nézzünk körül hát a Profession szezonális munkalehetőségei között!

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala