részmunkaidő 4 óra állások, munkák

327 db találat
 • Építőipari értékesítő

  Budapest
  Keresünk egy olyan embert, aki jártas az építőiparban, meglévő kapcsolatokkal rendelkezik és csatlakozna hozzánk értékesítőként egy teljes mértékben otthonról végezhető munkakörben.
 • Műtős szakasszisztens

  1007 Budapest-Margitsziget, Danubius Thermal Hotel
  Műtő szakszerű felkészítése a műtétekre Refraktív szemsebészeti műtétek végzésénél történő asszisztálás Sterilizálás.
 • Üzletkötő

  Rugalmas munkavégzési hely
  A feladat az, hogy a jelentkező ismeretségi körében lévő cégeknek, vállalkozásoknak , intézményeknek, magánszemélyeknek karácsonyi ajándékként a képen szereplő terméket ajánlja és értékesítse. Tiszta jutalékos rendszerben megbízási jogviszonnyal , kis ügyességgel nagyon sok pénzt...
 • 4 órás irodavezető munkatárs

  Budapest, VIII. ker. Bókay utca
  Az 1 fő 4 órás irodavezető feladata az alapítvány adminisztratív feladatainak, pályázatainak kezelése, az iroda működésének ellátása és a szervezési, végrehajtási teendőiben való proaktív részvétel.
 • Eladó (Újpest Stop Shop)

  Budapest
  Elégedett vásárlók számának növelése, a tökéletes vásárlói élmény biztosítása révén Az árukészlet napi szintű kezelése, áruátvétel akár mindennapos gyakorisággal Az áruk kipakolása és rendezése Az üzlet rendben és tisztán tartása A termékszabványok ismerete és használata A CCC üz...
 • Takarító Karriertipp!

  1111 Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.
  BME Üzemeltető és Műszaki Szolgáltató Kft.munkatársakat keres az alábbi állás betöltésére:Napi takarítóA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Közép-Európa és Magyarország egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező felsőoktatási intézménye, 1782-es alapításával a vil...
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  160 000 Ft
 • Szobalány/takarítónő-Fejér megye

  2066 Szár
  Szári vendégházba keresünk szobalányt, rugalmas munkaidőben.4-8 órás munkalehetőség, megegyezés szerint! Hétvégenként is!!!!

A 4 órás munka jobb lehetőség mint gondolnánk

A részmunkaidő rengeteg potenciális munkavállalónak jó lehetőség, legyen szó  diákról, kismamáról vagy átmeneti álláshiánnyal küzdőről.

A 4 órás beosztás egyre több területen jelenik meg, ennek pénzügyi és munkaszervezési okai is vannak.  Szellemi és fizikai munkát egyaránt talál az, akinek megoldást nyújt a 4 órás munka:  raktári dolgozó, áruátvevő munkakörbe ugyanúgy keresnek munkavállalókat, mint  marketing területeken.

Adminisztrációs feladatok 4 órás munkaidőben

A munkaerőpiac fejlődésének köszönhetően nem csak fizikai munkásnak vagy kreatív és gyártási területen van lehetősége elhelyezkednie annak, akinek megfelelő opció a 4 órás munka. A tapasztalatok szerint  ma könnyedén talál 4 órás állást magának bárki, aki adminisztrációs területen keresi a lehetőségeket.

pénzügyi területen folyamatosan, egyre nagyobb arányban megnyíló munkalehetőségek kiváló alternatívát jelentenek például a közgazdász hallgatók számára. Azonban a kisgyermek mellett a munka világába visszatérő kismamák is könnyedén el tudnak helyezkedni például olyan munkakörben, mely kreatív és gyártási feladatokkal egyaránt foglalkozik.

A részmunkaidős állás is komoly tapasztalatot adhat

A munkaerőpiacra frissen kikerülő frissdiplomások vagy átmeneti munkanélküliséggel szembenézők számára is jó lehetőség a részmunkaidő. Így egyrészt nem esnek el a teljes a bevételeiktől, másrészt  a 4 órás beosztásban szerzett gyakorlat és tapasztalat is jól mutat bárki önéletrajzában