Cégvezetés, Menedzsment állások, munkák

61 db találat
 • Minőségbiztosítási igazgató

  Budapest
  A plazmacenterekben dolgozó minőségbiztosítási vezetők munkájának irányítása, szakmai felügyelete A minőségbiztosítási rendszer szakszerű dokumentálásának, az SZME-k és egyéb, minőségre vonatkozó dokumentumok rendszeres felülvizsgálatának és átdolgozásának, valami.
 • Helyi kirendeltség vezető munkatárs

  Miskolc
  Az országosan működő „Élelmiszerbank modell” helyi bevezetése A megyei Élelmiszerbank létrehozását biztosító feltételrendszer megteremtése – potenciális raktárhelyiség felkutatása, infrastruktúra kialakítása
 • E-commerce üzletágvezető

  Budapest
  alapvető feladatok: üzletág stratégia összeállítása és megvalósítása társterületekkel való szoros együttműködés (logisztika, pénzügy) elemzések készítése, folyamatos fejlesztés a piac és a versenytársak figyelésével fejlesztési projektek tel.
 • PPC Team Lead

  Otthonról végezhető
  Szervezd hatékonyan a mindennapi ügynökségi teendőket, koordináld és szakmailag felügyeld account managereink feladatait Mutass példát csapatodnak a hirdetési fiókok auditálásával, kampányok optimalizálására vonatkozó javaslataiddal Tervezz nálunk olyan eg.
 • Vezérigazgató

  4440 Tiszavasvári
  A társaság célkitűzéseinek és tervfeladatainak a szervezeti egységre vonatkozó érvényesítése Irányítás és ellenőrzés a társaság operatív munkáját,a szervezeti egység erőforrásaival (anyagi és munkaerő) való gazdálkodás A szervezeti egység tevékenységével k.
 • Műszaki és karbantartási vezető (15-9991)

  Kecskemét
  Mérnökség irányítása, Karbantartási folyamatok fejlesztése, hatékonyságnövelés, Gyártósori beruházási projektek irányítása, Fejlesztési javaslatok megtétele, költségcsökkentési projektek vezetése, A műszaki fejlesztések szakmai előkészítésé.
 • Chief Financial Officer

  Budapest, 1139 Röppentyű utca 73/d.
  Performing financial tasks and the operational management of Felina Hungaria Kft. under the direction of ELG Group: Coordinating the company's economic activities, participating in the preparation of economic decisions Management and profe.
 • Vezetőképző Program

  Budapest
  Intenzív, szakmai és kompetenciafejlesztő tréningekre és gyakorlati munkára épülő, 4 hónapos program sikeres elvégzése Személyre szabott szakmai képzést követően ingatlanértékesítői munkafolyamatok irányítása Vezetői feladatok ellátása, tervezés, új értéke.
 • Gazdasági igazgató

  Bük
  a részvénytársaság pénzügyi politikájának kialakítása, a pénz- és hitelgazdálkodással összefüggő koncepciók kidolgozása, ezen koncepciók megvalósításáról való gondoskodás, a részvénytársaság gazdaságilag eredményes működéséhez kapcsolódó közgazdasági tervező, irán.
 • Gazdasági igazgató

  Erdőtelek
  A számviteli, adózási, pénzügyi, bérszámfejtési, informatikai és kontrolling tevékenységek megfelelő működtetése, a területen dolgozó munkatársak munkájának a koordinálása. A stratégiai és éves üzleti terv készítése A mérleg, az eredmény-kimutatás, a.
 • Gazdasági igazgató

  Budapest
  a szervezet költségvetésének, üzleti tervének előkészítése, végrehajtásának ellenőrzése, a szervezeti egységek kiadásainak, bevételeinek folyamatos nyomon követése, pénzügyi elemzések elkészítése, gazdaság stratégia kialakítása, a megvalósítási folyamatok ellenőrz.
 • Financial Manager

  Heltai Gáspár street, Debrecen, HU-4002
  Supervising procurements, ensuring compliance with accounting, financial and management regulations and legislation Participating in the preparation of investment and financial decisions, in supporting strategic decisions Ensuring the efficient use and con.
 • Ügyvezető Igazgató helyettes

  Körmed
  140 fős telephely megfelelő működésének biztosítása A vállalat képviselete a partnerek, és a hatóságok felé A vállalat gazdaságos és nyereséges üzemeltetésének biztosítása Üzemi folyamatok felügyelete, szoros együttműködés az üzemi részlegekkel, an.
 • Ügyvezető igazgató

  SZEKSZÁRD
  a vállalat pénzügyi és gazdasági működésének és folyamatainak biztosítása és ellenőrzése, esetleges optimalizálása, az országos éves stratégia és üzletpolitika kidolgozása, majd kivitelezésének koordinálása, éves költségek tervezése, felügyelete,
 • Megfelelési tanácsadó

  Budaörs és Budapest VIII. kerület
  eljárások, szabályzatok készítése és/vagy véleményezése, az eljárások érvényesülésének nyomon követése és ellenőrzése, a társaság által végzett tevékenység jogszabályoknak, a társaság célkitűzéseinek, belső szabályzatainak, értékeinek és elveinek, továbbá a.
 • Production Leadership Trainee

  2730 Albertirsa, Dózsa György utca 29.
  During this 24 months program the Trainee will experience the work at all departments (also abroad) Practice our toolkit to ensure expected quality and on-time delivery of products, minimize waste Gain stable understanding of our products and technic.
 • Marketing munkatárs

  1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  Marketing stratégia és terv kialakítása Offline és online marketing megjelenések tervezése, beállítása és nyomonkövetése Social media marketing kampányok tervezése, megvalósítása Social media megjelenés, kommunikáció tervezése, megvalósítása
 • Gazdasági és pénzügyi igazgató

  XIV. ker.Fogarasi út 3.
  Felelősségi körébe tartozik a Társaság gazdasági folyamatainak koordinálása, a pénzügyi analitika elkészítésé; a Társaság fejlődési stratégiájának kidolgozása, megvalósítása és továbbfejlesztése, a gazdasági és pénzügyi mutatók monitorozása A Társaság gazdasági és.