Főpolgármesteri Hivatal állás, munka

5 db találat
 • Számítógép és kliens alkalmazás üzemeltető

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  vírus- és végpontvédelem támogatása, felhasználói eszközök (notebook, PC, telefon, tablet) konfigurálása, kezelése és az eszközmozgások pontos dokumentálása, irodai és távoli felhasználók IT támogatása, hivatali kliens alkalmazások, telepítése, tám.
 • Műszaki ügyintéző

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  A Főpolgármesteri Hivatal épületében jelentkező építészeti felújítási, karbantartási feladatok előkészítése, és bonyolítása, Közreműködés az épület folyamatos üzemeltetésében, Beruházási feladatok ütemezésének tervezése, koordinálása, bonyolítása, .
 • Közbeszerzési referens

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  Informatikai területet érintő beszerzési terv elkészítése, végrehajtása, utókövetése és aktualizálása; (Köz)beszerzési eljárások lefolytatásával összefüggő feladatok ellátása, előterjesztések, iratanyagok elkészítése, adat- és információszolgáltatási feladatok;
 • Rendész

  BUDAPEST
  A Főpolgármesteri Hivatal belső rendjének fenntartására és biztonságára vonatkozó intézkedésekben, szabályzatokban foglaltak betartásának ellenőrzése. A Főpolgármesteri Hivatal ingó vagyonának védelme. A Főpolgármesteri Hivatalt felkereső ügyfelek, látogat.
 • Gazdálkodási ügyintéző

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.
  a Beruházási és Projektmenedzsment Főosztály feladatkörébe tartozó közmű és környezetfejlesztési területhez kapcsolódó beruházási, fejlesztési és felújítási munkák pénzügyi tervezési, gazdálkodási, beszámolási feladatainak ellátása: költségvetés tervezésben való a.