Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Utánanéztünk, ki mennyire elégedett a munka-fizetés arányával! Ismerjük meg interjúalanyaink történetét!

"Nagyon jó a fizetésem, ezért is jöttem át a korábbi munkahelyemről, amikor megkeresett egy fejvadász cég. De jóval többet is dolgozom, mint korábban, és a túlórázás, a hétvégi munkák is gyakoriak. Csak benne vagyok emellett egy családi vállalkozásban is, amivel most nem tudok foglalkozni, és veszteséget termelünk emiatt. Amit a megkeresett fizetésemből pótolok ki. A cégnél már az előléptetést is kilátásba helyezték, átvehetnék egy regionális vezetői pozíciót. Szóval ez az én esetemben ez gyors döntést igényel, mi mellett kötelezem el magam: a biztos fix és az előléptetés, vagy az önállóbb, de bizonytalanabb vállalkozási létforma, illetve a kettő valamilyen kombinációja.”

András, 33, kereskedelmi vezető

"Fél éve váltottam munkahelyet, és azt hittem, ugrásszerűen érződik ez majd a bevételemen is. De még nem ezt látom a bankszámlámon, főleg a hónap végén. A munkaköröm sok protokollfeladattal és új szokásokkal jár együtt, amit én magam finanszírozok – márkás öltönyök, cipő, más társasági élet és ismeretségek kötése, és így tovább. Oké, hogy vannak úgymond egyszeri, meg szükséges beruházások, befektetések a szakmai jövőmbe, de most a hónap végén kevesebb pénzem marad, mint a korábbi munkahelyemen.”

Péter, 35, key account manager

Sokat dolgozom, de nem keresek eleget. Miért?

"Nem kell nekem feltétlenül csillagászati fizu, de amit itt kapok, az nevetséges. Pályakezdőként kezdtem itt, és most, 7 év után nettó háromszázezret viszek haza. Keményen be kell osztanom a pénzt hónapról hónapra, közben pedig menedzseri felelősségem van – csak a titulusomat nem korrigálták hozzá, mert akkor már egy magasabb bérkategóriába esnék.  Már gondolkodtam a váltáson, de csak érettségim van, és a nyelvtudásom se túl jó, így az esélyeim is mások.”

Annamária, 30, értékesítési főmunkatárs

TÖBB MINT 200 JÓL FIZETŐ ÁLLÁSLEHETŐSÉG – KÖZÉPFOKÚ VÉGZETTSÉGGEL IS!

A FENTI, VAGY HASONLÓ ESETEK SORÁN TÖBB MEGOLDÁS KÖZÜL IS VÁLASZTHATUNK:

- Kérjünk a vezetőnktől egy személyes megbeszélést a fizetésünk, illetve juttatási csomagunk emelésével kapcsolatban.

- Ha további érdekeltségekkel (például leányvállalatok, vidéki telephelyek) is rendelkezik a munkahelyünk, akkor vegyük fel a kapcsolatot az ottani HR-es munkatársakkal, és érdeklődjünk a szabad pozíciókról.

- Jelentkezzünk házon belül egy másik részleghez vagy éppen a csoportunkon belül egy másik pozícióra.

- Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

- Ha eddig nem tettük meg, akkor itt az idő aktualizálni az önéletrajzunkat! Megbízható segítséget itt találunk: ezzel a díjnyertes önéletrajz-készítő alkalmazással most ITT könnyedén összeállíthatunk egy hatékonyabb pályázatot. Letölthető önéletrajz mintákat pedig ITT találunk!

- Lépjünk még egy szinttel feljebb: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a Profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

Elképzelhető, hogy mi is reménytelennek látjuk a jövedelmi helyzetünk javulását. De ne feledjük, megoldás mindig van.Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk!

Készítette: Posta Renáta

Címkék: fizetés, bér, állás, munka